Таблети за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Здравоо...планирам да ги земам капсулите Факторфит па сакам да знам дали ги има некој пробано дали имаат ефект...? Позз :*
А да не земаш никакви капсули и да не се глупираш...не знам дали се тие во зегин видов вчера имаше некоја промоција. Почни да трчаш сега е злато времето дали на кеј или кај и да било...почни дома да си вежбаш еве ти нешто за дома http://www.youtube.com/watch?v=5pIcJ2N3UtA и најбитно промена на начин на исхрана. Намали јаглехидрати, зголеми протеини, намали калориски внес. ова ти е најпросто како да ослабнеш. НЕ давајте пари за препарати за слабеење, смени исхрана и почни да вежбаш нема да имаш никаков проблем. Сум продавал и користел топачи и вакви срања и верувај дека 99% од тие што се продаваат се срање, како додаток може да почнеш да си пиеш зелен чај по 2-3 кесички на ден и средена исхрана во комбинација со вежбање. Ова ти го кажувам од искуство оти има работи кои помагаат али тоа не се продава легално и е доста опасно за користење како T3, ефедрин, кленбутерол, салбутамол...

Здравоо...планирам да ги земам капсулите Факторфит па сакам да знам дали ги има некој пробано дали имаат ефект...? Позз :*
А да јадеш поише зеленчук и овошје, да пиеш поише вода и да намалиш храна наместо да се труеш со апчиња?

А да јадеш поише зеленчук и овошје, да пиеш поише вода и да намалиш храна наместо да се труеш со апчиња?
Зеленчук е магично апче за слабеење.
Ми кажаа античките македонци за тоа :P

Земи си Ива, супер се. Нема ни да осетиш како се топиш.

Ги земав липовон ми ги препорачаа почнав да ги пијам па ќе видеме дали ке има резултати...а темава е таблети за слабеење а не здрава исхрана ;)

Ги земав липовон ми ги препорачаа почнав да ги пијам па ќе видеме дали ке има резултати...а темава е таблети за слабеење а не здрава исхрана ;)
Срцка таблети за слабеење е еден од најуспешните бизниси со перфектен маркетинг, јас ти кажувам дека имам продавано и топачи и секаква суплементација исто и таблети за слабеење и овие се гола вода и мачкање на очи. 90 % се базираат на кофеин за да се забрза метаболизмот, или пак л-карнитин. Али твое си е ако имаш вишок пари терај....:pos:

Вака ако сакате да ослабете не ви требаат апчиња туку ќе купите една тегла мед и секој ден по 1 лажица од сабајле и цел ден јадете само зеленчук и многу вежбајте ВЕРОЈАТНО разбравте што сакам да кажам:)

Вака ако сакате да ослабете не ви требаат апчиња туку ќе купите една тегла мед и секој ден по 1 лажица од сабајле и цел ден јадете само зеленчук и многу вежбајте ВЕРОЈАТНО разбравте што сакам да кажам:)
Многу убо ги учиш, али ајде :facepalm:.
Многу е проста математика помалку јадите повеќе трошите и нема што да се филозофира повеќе. Ова слабеењето цела наука го направивте и гледам ако ослабне некој и медал треба да му туриме демек кој знај што направил, а до вчера дури јадел ко стока кај му бил паметот.
http://www.youtube.com/watch?v=twuqzejZjLk

Не, особено жени. Големи проблеми настануваат, се и сешто пикаат во нив. Исхрана и вежбање, девојки, немојте да си правите проблеми.

Има ли резултати? Какво е твоето искуство?

Има ли резултати? Какво е твоето искуство?
Ако сакаш плацебо земи некој другар да ти даде шеќерче и да ти рече дека ќе ти го промени животот ова ново чудо.
Повеќето од тие таблети така работат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom