Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од човекот помрднато суштество нема. Уништуваме една прекрасна планета со многу ресурси. Џабе интелигенција и се. Ќе не уништат егото, алчноста и материјализмот.

Распнете ме ама грото од луѓево претераа со оние ВИ слики од починати луѓе како се клакнати на небото, па им ставиле крилја демек ангели и евентуално како се гушкаат. Ептен мрдната и бизарна работа.

И јас имам луѓе кои повеќе не се меѓу нас па не ми текнало на вакви глупости. Оставете ги луѓето таму кај што се, не за џабе викаат живи со живи, мртви со мртви.

Кајгич:love:

Ако некогаш те однесе патот кон Амстердам, земи си кабаница. Врне по 156 пати на ден, а чадор не помага. Стави си и камења низ џебовите, ветер дува без престан. 10 мин сонце, па дожд, облаци, сонце, дожд, облаци.
Храна 5/10
Лгбтцчџш знамиња на секое ќоше.
Џез клуб со квир изведувач, розево фустанче, со круна на глава. Ко штотуку исфрлен од поплава.
Утре на гости кај господин Херменсон ван Рајн :love:

Драа

Историја и сегашност немаше да бидеф исти да не се десесфа Омаха,Голд,Џуно,Сфорд и Јута Џез.

1000019338.webp

Кајг,
денес е ера на неписмени, неспособни, невоспитани без осет за човечки квалитети, сите со фабрички грешки на својата креација и појава на највисоки функции и положај во општеството со мотото ,,ми се може"!

1000019337.jpg
1000019339.jpg

Последно уредено:

Кога се отвориш пред некој, со твоите мисли и случувања во главата секогаш добиваш насмевки, тапшање, демек си кажал виц. Го видов ова и во сите интервјуа на Честер и се фрапирав, затоа што ми е познато.
И кога веќе го нема сите велат дека не знаеле што се случувало со него, не давал такви знаци, сите глумат изненадени.

Драга,

Многу јак трип е на жешково да шеташ низ скопскиот пекол по улици со слушалки в уши и пуштен Фолк фест Валандово! Некој ќе помисли - којзнае што печурки конзумирам. :D

Ми се тепа хистеричен overprotective родител. Земете си ги децата од мочка праени и стајте си ги у стаклено ѕвоно и носете си ги у три лепе пичке матерне.

oh-mimi.gif

Ден 3.
22 на ЈСП.
И Фолк Фест Валандово.
Го запоставив 1001 албум... предизвикот. :(
Ама третиот диск најдобар досега, највесел. Едвај станав од кревет, ама добар за расонување!

Back
На врв Bottom