Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.533
- Поени од реакции
- 52.850
Ferari ne se opraveni, posle Mercedes, tuka se Meklaren, pa oni, pa redbul.Интересна трка, Ферари се оправа Мекларен му го зема местото.
Не очекував престигнувања, ама ете и тоа бидна.
Maks i Luis kako vo starite dobri vreminja, dobri dueli, pobednik Luis, zasluzeno, i on potseti na starite dobri vreminja i ova mu e najdobar plasman otkako dojde vo Ferari. Istoriski podium i za redbul otkako se osamostoija u proizvodstvoto na motori vo sorabotka so Ford.
Meklaren prvo utnaa od start so izborot na gubi, kapka dozd nemase, ne znam zasto ne startuvaa barem so eden bolid so gumi za suvo, koga veke rizikuvaa, zasto so dvata bolida. Od druga strana neka, so Lando na patekata najverojatno Max ke bese bez podium, a mozda i Luis.
Ne sum fan na Rasel, ama ne mi e milo sto vaka zavrsi trkata za nego, realno imase fantasticen vikend i glupo e sto na kraj bolidot go predade, ke gledavme uste edna jaka borka protiv Kimi sekako, vaka maliov i srekjata mu stana verna senka sezonava i realno ima izgledni sansi so vakov bolid i forma da dogura i do titula, me raduva toa sto Mercedes ne se podanici ko Meklaren vo korist na Noris, vo nikoj slucaj ne go favoriziraat Rasel.
Koga sme kaj Rasel, ko da se redat kockite za Toto da ima uste postabilna osnova da go rokne, i da go nosi Max, i da napravi slicen poteg ko na vremeto so Luis, i pak da nametne edna silna dominacija vo ovoj sport, realno momentalno se ubedlivo najaki a i pred trkata vo Kanada dojdoa so najmnogu apgrejdi, sto dopolnitelno govori deka znaat sto rabotat, iako ova so Rasel frli malce kal na nivnata, sega za sega, odlicna rabota.