Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Бабачев требало да го стават, ама веќе резервирале место за него во репрезентацијата во ракомет на плажа :icon_lol:

Кога сме кај репрезентација, пикерот од Охрид, Тасевски , печен е за у репрезентацијата
Во МКД лига имаш само тројца добри пикери(со мкд пасош)
МЕЧКА убедљиво најдобар ,Тасе и пикерот од Бутел .

Последно уредено:
Во МКД лига имаш само тројца добри пикери(со мкд пасош)
МЕЧКА убедљиво најдобар ,Тасе и пикерот од Бутел .
Какво мислење имаш за: Валентин Карасманакис, Жарко Пешевски, Марко Стојковиќ, Кристијан Анастасовски, Самоил Ристевски, Михаил Аларов?.

Какво мислење имаш за: Валентин Карасманакис, Жарко Пешевски, Марко Стојковиќ, Кристијан Анастасовски, Самоил Ристевски, Михаил Аларов?.
Кога би бил тренер ,со задоволовство би ги посакувал во противничките екипи, во овој момент ниту еден од овие не би ги зел во Охрид.

Последно уредено од модератор:
И запомнете светата троица на македонскиот ракомет е Вардар, Алкалоид и Охрид. Послем се останато.
Колку ти пукаш од завист, кој комплекси ги вадиш шо две години сам на муте се имаше ставено сега ги вадиш рогојте.
Барем ќенгуро константен беше бранеше чест. А ти се изгубе во тотална немост.

Ниту јас ниту ти па ни коктел дегустаторо не сме веродостојни да кажеме кој е за кај е.
Во моментот предиспозиции од типот на Тасе кој игра на 5ка а не централна позиција во одбрана не му е потребна на Киро, а кај да е и Пешевски ќе биде пречкртан за брзо со тоа шо офазивноста на Лазаревски и Стојковиќ е крената на повисоко ниво. Самоил ќе биде доста крвав но засега не е на ниво максимално да се потпират на него.
Карасманакис малио исто е пред Тасе кога е прашање дефанзивата.

Колку ти пукаш од завист, кој комплекси ги вадиш шо две години сам на муте се имаше ставено сега ги вадиш рогојте.
Барем ќенгуро константен беше бранеше чест. А ти се изгубе во тотална немост.
Завист на што, и комплекси од кого?
Тоа што јас сум бил на муте две години се мои лични проблеми.

Мечка, Стојковиќ и Самоил треба да се зацементираат како стандардни пикери во репка за следните години. Сите тројца играат во два правци и на 3 и 4 во одбрана. Немаме зима на таа позиција и голмани би требало да сме ок долгорочно.

Три клуба со четири европски титули, пред фактите и боговите молчат.
Тоа не ни смее да се потцени, големо достигнување на секој тим, исто ко и твојата завист шо негираш др работи.
После ќе плачеш оти те викаат муте салатерот. Пак ќе кажам кенгуро барем има стил.

Пола од објавите кој ти се избришани на РК Охрид каде шо треба да пишуваш за одредена тема ти фрустрацијата и зависта ја вадеше на сосема трето.
Небитна работа бе уживај си во сецкањето на зеленчук за борш барем докажан си за тие работи.

Јас му се чудам како толку прошетан чоек можи да е толку примитивен. Или не излегва од на брод нигде оти нема да се снајди или цело време го дупат на работа па тука само можи да ги лечи комплексите, друго веројатно ништо не ми иди на памет.

Back
На врв Bottom