Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Така е, и мислам дека Фитиљот ќе ја прифати оваа понуда да игра за таков гигант во ова време кога Фуксе последните 2/3 години е на финал 4 и спрема екстра тим. Гледам па и Пик Сегед му спремиле понуда, така да има прилично отворен пат за на печалба :гик: . Несомнено дека е (нај)добар, ама не се ни знае како ќе му течи формата овде и како ќе се наметни врз новодојденците и тренерот, муабетот ми е дека малку понекогаш е тврдоглав,а во бундес лига таквите ги множат со 0 ;)
Сегед се комплетни и мислам дека нема врска муабетот. Берлин и Охрид, да.
Автоматски споено мислење:

80% bevte da si zamini Fitil,kako sega odednas vi e krivo deka si bega?
Koga nekoj ke go izgubime duri togas ke svatime kolku ni znaci.
Стандардно во Македонија. Исто ко со сите, дури е жив некој види го клошар, ваков, таков, кога ќе умри сите слики по социјални мрежи, жалопојки.

Ако замини тешко нас пола екипа е Фитиљот со деки па да видам тогаш да му бројат турите со три камиони во РЕК но да не бидиме себични или како другите екипи заслужи да си оди во поголем клуб а подобар од Берлин нема во моментот

Животна шанса му е ако стварно го бара Фуксе, да сум на негово место со трчање ќе одам макар и по 5 мин на утакмица да игра.
Во тим со Питлик 27/28, Гитсел, Мем со потенцијлно врајќање на Милосављев 27/28 тимот е прв фаворит во секое натпреварување.
Вреди да си ја проба среќата а то дека ќе бидеме толку мн ослабени не би се сложил. Да пола тим е но има потенцијал тие шо се позади него и можно е да добиеме свежина во играта (Алем, Павле и Татар)
Не ме свајќајте погрешно не сум ни јс да си бега но можеби ваква прилика др не би ја добил повторно. Па еден јаболкар со титули се наполна шо немаше шутнато на гол.

Дај Боже да се лажам, ама оваа екипа што ја спремаме, со толку млади играчи не влева надеж дека ќе биди нешто освоено следната сезона

Дај Боже да се лажам, ама оваа екипа што ја спремаме, со толку млади играчи не влева надеж дека ќе биди нешто освоено следната сезона
Pa neli site baravme reset na ekipata,pa eve go dobivme I pak ne vi cini.Mnogu jasno deka edna-dve sezoni ke odat vo priprema na novata sampionska generacija,ama zatoa treba trpenie.

da ne bidi cevlaro rakometnio gjokica ko dojde kako spasitel so mladi “talenti” ..

Па и јас имам дилема , ама зависи дали ќе остани Фитиљот и кој ќе дојсат на среден.
Инаку и Лазаров на 18 години беше наш најдобар играч на времето од една страна , од друга страна сите други беа искусни.

Па и јас имам дилема , ама зависи дали ќе остани Фитиљот и кој ќе дојсат на среден.
Инаку и Лазаров на 18 години беше наш најдобар играч на времето од една страна , од друга страна сите други беа искусни.
И од трета страна конкуренцијата во македонска лига беше 10 пати помала од моменталнава :D
Едно е да развиваш играчи кога горе-доле ти е обезбедена титулата или имаш само еден ривал и решавате во плејоф на крај на сезона, друго е сегашнава ситуација кога еден кикс ќе те чини многу.
Реално е дека публиката ваша нема да чека со години за да има резултати, при првиот пораз ќе ги отера во курац. Истото би било и кај нас :D
Не може да си развојна екипа со буџет од 2+ милиони евра. Може Пелистер 2 да е развојна екипа. Тинекс Пролет, Бутел, Мулти Есенс итн.

Ќе видиме што ќе излезе од засилувањата. По мене иако Червар не знам колку на оваа возраст е способен да ги води утакмиците (и мислам тука Лембанов ќе има поголема улога), сепак во поглед на засилувањата ме плаши дека може да ги погоди :D
Сите се млади и желни за докажување, само прашање е каков квалитет имаат. Сите знаеме од која вукојебина го ископа Циндриќ, иако покрај многуте погодени имаше и играчи кои беа тотален промашај.

Интересно тимче правите, иако мислам дека наредна сезона битката ќе е меѓу нас и Охрид, па дури би им дал на нив и фаворитска улога.

И од трета страна конкуренцијата во македонска лига беше 10 пати помала од моменталнава :D
Едно е да развиваш играчи кога горе-доле ти е обезбедена титулата или имаш само еден ривал и решавате во плејоф на крај на сезона, друго е сегашнава ситуација кога еден кикс ќе те чини многу.
Реално е дека публиката ваша нема да чека со години за да има резултати, при првиот пораз ќе ги отера во курац. Истото би било и кај нас :D
Не може да си развојна екипа со буџет од 2+ милиони евра. Може Пелистер 2 да е развојна екипа. Тинекс Пролет, Бутел, Мулти Есенс итн.

Ќе видиме што ќе излезе од засилувањата. По мене иако Червар не знам колку на оваа возраст е способен да ги води утакмиците (и мислам тука Лембанов ќе има поголема улога), сепак во поглед на засилувањата ме плаши дека може да ги погоди :D
Сите се млади и желни за докажување, само прашање е каков квалитет имаат. Сите знаеме од која вукојебина го ископа Циндриќ, иако покрај многуте погодени имаше и играчи кои беа тотален промашај.

Интересно тимче правите, иако мислам дека наредна сезона битката ќе е меѓу нас и Охрид, па дури би им дал на нив и фаворитска улога.
Можи пак и се спрема теренот полека за да се врати Лазаров, вашиот "страв и ноќна мора":D. За неговиот стил на водење успешно екипи требаат баш вакви јаки технички потковани играчи..Па еден ден се надевам ќе го дочекаме и то..
Па после ќе видиме дали ние или вие со ВЛТ 2 ќе се споредвате:cool:

Само да ви кажам дури спијеме ние охрид со нарачано прашање и одговоот на подкасотот од вмро си побараа нова спортска сала а ние ќе ќутиме и чекаме на подобри времиња уште не можам да разберам шо мислите некој така поклон ќе ни дај сала ќе го врати фудбалот во прва лига ако не бараме и се избориме не можам да се помирам шо народ се напрајвме !

добра анализа,не се сложувам за публиката,веќе наликуваме повеќе на туристи отколку навивачи......Се повеќе манекенки и програмери на трибини отколку екстремонавивачи последно

Back
На врв Bottom