Може да се врати Тале само подлога да забришуваНе знам како успеавме воопшто да ја вратиме темата за наводно враќање на Талесен во Вардар![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се врати Тале само подлога да забришуваНе знам како успеавме воопшто да ја вратиме темата за наводно враќање на Талесен во Вардар![]()
Jas ja nametnav, poradi izjavite na Mihajlo za makedonski igraci i plus realno deka sme tenki so nasi rakometari vo rosterot za sledna sezona.Не знам како успеавме воопшто да ја вратиме темата за наводно враќање на Талесен во Вардар![]()
Искрено, и да моли ја лично никад не би го вратил. Плус рупа е, така да нека брка работа. Плус отишол заради тоа што немал минутажа во напад поред онаков Хориха, па и Борозан за него беше Хансен.Jas ja nametnav, poradi izjavite na Mihajlo za makedonski igraci i plus realno deka sme tenki so nasi rakometari vo rosterot za sledna sezona.
Toa obaveznoГостување во Касел наредна година?![]()

Eve da vi pokazam cisto deka mora malce da se smirime za ovie raboti.Искрено, и да моли ја лично никад не би го вратил. Плус рупа е, така да нека брка работа. Плус отишол заради тоа што немал минутажа во напад поред онаков Хориха, па и Борозан за него беше Хансен.
Не се работи за тоа. Секој што вреди е поддржан. Томи никад не бил плукан во Вардар баш сме го фалеле, дека со оглед на капацитетот кој го има знае да одигра паметно за екипа. За Мечка како да кажеш лош збор , жива легенда. Ја го сакам и Стојановски лево, никад лош збор за него. Талевски беше критикуван бидејќи кај нас дојде како профилиран играч и нормално се очекуваше повеќе од него. Кога подсобра муда и почна да пружа ок партии со оглед на составот кој го имавме, тогаш се смени реториката па чак и стана омилен. Нормално после таа сезона одма му ја дувна у Бенфика и кога експресно го откантаа (кај и да иде одма добива нога, значи не е само до нас) Вардар го врати назад, што значи повторно му даде шанса. А он што направи? И покрај тоа што беше дрвце, и покрај тоа што гледа дека на своја позиција има играчи како Хориха и Борозан си зема за право да не остави на цедило и со оправдување дека нема минутажа во напад, избега пак. Отиде во Татабања , одма го ставија само одбрана да игра , ни да му се чуе глас. Еве и до тамо е избркан. Работава е, кој вреди и за кој треба да му се даде поддршка ја добива, овој ја имаше , веќе ја нема и тоа е тоа.Eve da vi pokazam cisto deka mora malce da se smirime za ovie raboti.
Anja Althaus, eks reprezentativka na Germanija i igrac na ZRK Vardar pisa status za Tomi posle titulava:
"I am so fucking proud of you, my love.
Wow. What a season
The way people tried to put you down, make you fee unwelcome, make vou feel like you weren't good enough, and the dirty games that were played against you.
The decisions that were made against you. The way you were treated , something nobody should ever have to experience.
But you kept fighting.
You found a club that respects you anc truly welcomed vou.
You never gave up
And now look at vou.
European Cup Champion.
To everyone who doubted him, underestimated him, or tried to break him: THIS IS YOUR ANSWER
Success is the loudest middle finger.
I love you, and I couldn't be prouder."
Ocigledno aludira na nas i na Vardar so muabetot. Na strana sto pola od ova sto e napisano e subjektivno i ne e ni realno, ama za nekogo lici mnogu realno koj ne e zapoznaen. Nit Tomi bil potcenet nedobredojden, nikoj ne mu pravel zla ili se igrale prljavi igri. Ama ete oni toa taka go osekaat od pritisokot i plukanjeto koe go imase site ovie godini, celiot toj naboj.
Vreme e da olabavime so komentarite za nasite domasni igraci. Vakvi takvi onakvi, epa sea sledna godina so kogo ke igrame domasno? So 8-9 igraca na utakmica???
Za Uros Mitrovic ne smee komentar da se pise mlad bil ke naucel 10 dusi ovde go branite skoknavte. Pa kako on se osekal cital forum. A nasite igraci ne citaat? Od niv sme u start otkazani i gi pljukame dur ne gi izbrkame??????
Tale napravi ekstremno glupav poteg, ama razberete deka za domasno spored momentalnive pravila ti trebaat makedonci i mora da gi potrpime nekogas. Toa e.
Ne e dobro sto imame dvojni standardi za ova i gresime. Posle ke placeme deka ne sakale da dojdat u Vardar igracite. Mora da se olabavi malku kon makedonskite rakometari. Se pretera.
Финалето само кога беше исклучен Реинкинд нешто ситно, полуфинале 1/3, многу добар гол од тешка позиција даде. Се на се мала минутажаГи гледаше ли некој утакмиците на Кил на F4? Дали доби минутажа Абделхак и ако да како се покажа?
Не ни треба нека оди во Охрид…
Викаш со трите исклучувања сакаше да се продајт вчера?Не ни треба нека оди во Охрид…

Добри физички предиспозиции има даечково. Добар е во одбрана а и во напад не е лош иако во Пролет од тоа што видов често беше на десен бек додека беше во напад поради играњето на Дамчевски кој им е најдобар играч. Се надевам децава ќе се фклопат во Вардаровата соблекувална...![]()
Вардар потпиша со кадетски репрезентативец на Македонија до 2030 година! - 24 РАКОМЕТ
Кадетскиот репрезентативец на Македонија, Марко Ѓорчески, потпиша за македонскиот првак Вардар до 2030 година. Ѓорчески е лев бек, кој има одлични дефанзивни карактеристики, а по настапите за Алушовски, Металург, Скопје, Голден Арт и Пролет, ќе го облече „црвено-црниот“ дрес. „На наше огромно...24rakomet.mk
Го потрошивме буџетот за наредна сезона изгледа.![]()
Нема проблем да игра само одбрана во Татабања, но има проблем во ВардарПак го вративме и ПАК БЕВ ТОЈ ШТО ГО БРАНЕШЕ, мислев дека овој пат ја научил лекцијата и дека сега цела кариера ќе ја помине кај нас, за после некое време на многу глуп начин да си замине.