- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 5.315
- Поени од реакции
- 16.147
Седи бе таму кај што си, уживај. Убаво ти е.А како ти би ме издресирала вака да бев твој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи бе таму кај што си, уживај. Убаво ти е.А како ти би ме издресирала вака да бев твој?
Океј, разбирам се тоа и на твоја страна сум зошто исто ми се случи, ама можеш да не ги почитуваш и да изгледаш шик истовремено.И не мора да ти кажам дека немам некоја особена почит за нашиве институции, и дека мене не ми е воопшто гајле дали враќаат на врата да подигнеш пасош ако си на кратки бидејќи јас последен пат си побарав луѓе и ми го направија во Недела и го земав за два дена уште пред да отвори полиција сабајлето на кратки и влечки, јас ја бранам тука идејата, бидејќи со нефункционална држава која не ти дозволува да излезеш од истата со валиден пасош само оти не пишало Северна не можеш поинаку

А зошто ти не се третираш подобро, па да не те боли дунда за тоа како те третира било кој?Мал лајф хак, луѓето секогаш подобро ќе те третираат ако изгледаш атрактивно.
А да ми се тргнеш од дундава?А зошто ти не се третираш подобро, па да не те боли дунда за тоа како те третира било кој?
Извини, ама не си толку атрактивна за да ја висам на твојата дунда....треба малку повеќе да се потрудиш.А да ми се тргнеш од дундава?
Аман бе луѓе, за што земавте да се расправате. Ова ме потсети на Доналд Трамп и Џејди Венс и инаетџијата Зеленски што нејќел да облече одело.
Па, пичка ли му материна, војна се води, луѓе гинат, ја ебеа економијава у ЕУ, а они запнале за одело да облечел.
Така и ова сега, ко божем до кодекс на облекување е дојдено. Ај ти се молам. Некој нема пари за основни работи, а не облека да купувал според стандардите на МВР, ај ти се молам.

Таман излеговме од тинејџ филмот, и оп ете ти средовечна кризаОвие што коментираат не се излезени од тинејџ фимот а имаат 40 години начукано, а мене ми зборат сум живеел во детска. Луѓе без стил, тоа е![]()
Па мотори, кожни јакни, тетоважи, курци палци...Не ми досаѓај тогаш.Извини, ама не си толку атрактивна за да ја висам на твојата дунда....треба малку повеќе да се потрудиш.
Не знам Панче што направил... ама знам јас што би направил! прво би барал да дувам, па да ме казни после
И тоа многу да ме казнува...![]()

Сака Ецка да му го напика пендрекот.Чоек , не знаев дека си садо-мазо![]()

Затоа шо е у јавна институција, сеа е климатизирано внатре, има 10мин до 1 саат време работа. Внатре на ново, климатизирано, средено. Сакавте ново? Епа има да се понашате ко господа, не ко стока.Па што ако облекла апостолки и шорц на 50 степени???
У црква се знае зашто не се влага така ама у шпонското дувло полно со партиски ботови???
АуууЗатоа шо е у јавна институција, сеа е климатизирано внатре, има 10мин до 1 саат време работа. Внатре на ново, климатизирано, средено. Сакавте ново? Епа има да се понашате ко господа, не ко стока.
Ја бев у пантолони долги, маица со кратки и патики. Идев пешки од Соборна до Телевизија и назад. И жива сум. И никој не го заболе бе друже дали моеш или не на 30 факинг степени.
Прво е СЕЉАЧКИ да доеш у апостолки и толку краток шорц.
Разбираш ти друже дрес код или не ти е јасно?
Вака само на кеј се иде. Може успат од стаза ѝ текнало да заврши нешо.
У банка исто се иде среден.
По државни институции или битни институции освен шпонови и глупи Македонци влага и културен народ од странство. Не мора да се брукаме.
Иди било кај пробај у суд, банка, црква, јавна установа да влезеш несоодветно облечен.
Убаво имав професорка у средно шо нѐ враќаше дома, за фармерки скинати, тренерки, нокти долги, трепки вештачки.
Сме плачеле по дома. Ама отиде све у курац.
Затоа не ни куцам више толку. Си ибало матер овде оправање народ. Дрес код ви е мисловна именка не па нешо друго.
Исто и кога носиш штикли. На мажите нозете им се одземаат. Така што, ако правиш некакви зделки со мажи, облечи си штикли и стави си црвен кармин.Мал лајф хак, луѓето секогаш подобро ќе те третираат ако изгледаш атрактивно.
Се знае како се оди таму не можи му текнало во 5.11 да се облечи и да оди таму ќе мислат дека е од тајната служба, а не претседател на држава. Тој можи да оди во униформа ама не ваква (работна) туку свечена и се знае таа како изгледа, а во придружба треба да е и неговиот аѓутант за вака да дојде и никако поинаку од ова правило. Се знае како се оди во инситуција,а тоа вклучува театар, градски власти, МВР, АРМ. Не можи ви текнало по влечки или по работнички да влегувате таму.Аман бе луѓе, за што земавте да се расправате. Ова ме потсети на Доналд Трамп и Џејди Венс и инаетџијата Зеленски што нејќел да облече одело.
Па, пичка ли му материна, војна се води, луѓе гинат, ја ебеа економијава у ЕУ, а они запнале за одело да облечел.
Така и ова сега, ко божем до кодекс на облекување е дојдено. Ај ти се молам. Некој нема пари за основни работи, а не облека да купувал според стандардите на МВР, ај ти се молам.