DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Какви пенали денес се свирнаја, какви црвени и колку се дадоа со одредена цел ама ако фактот е дека ние си прокоцкавме самите се. Добар рестсет ќе биди ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друга песна ќе се пееше да не се одсуствуваше 6 месеца Дузан ... не дека е оправдување да не се пласираш за лш ... ама не му давајте плата ебаве пропал менаџмент, дајте му на копмајнерс,опенда,давид и камбијасо, д грегорио и уште 5-6 слични дрва ....
Какво скудето бе друже ... Интер се светлосни години напред , нам ни треба ремонт и 2-3 години тешко да бидеме конкурентни за скудето..Па играше против Верона ама сами си се криви што незнаат да ја победат... подобро нека го дадат местото на Аталанта за ЛЕ, нека се сконцентрираат догодина за Скудето.
Од каде добиваш вака точни информацииСузан Влахович го пропушта мечот утре, пак се повредил
Мое мислење е дека се чува од повреда пред трансфер летово.

The situation is also negative within the Bianconeri camp, because Kenan Yildiz is not available due to a calf strain.Од каде добиваш вака точни информации![]()

со кој ростер да атакуваат на скудетото?? потребни се два топ бекови,две топ крила и средњак АМФ,барем уште еден напаѓач убиец од типот на тевез...... кој ќе донесе барем 6 класа играчи од овие профили да може да се решаваат текмите од серие АПа играше против Верона ама сами си се криви што незнаат да ја победат... подобро нека го дадат местото на Аталанта за ЛЕ, нека се сконцентрираат догодина за Скудето.
Сузан Влахович го пропушта мечот утре, пак се повредил
И лига европа ни е многу реално ако правиме муабет...
Конте ако дојде како тренер можна е нова долга доминација во Серија А.
Не реков дека не е така, фактот останува дека ниеден од нив не е квалитетен за да го води нападот на Јуве бар за мене лично.Брат, твојов Сузан и легнат на болнички кревет е поквалитетен од здрави Опенда, Бога, Дејвид и Милик... Влахо, Јилдиз и ете Консисао не треба да се чепкаат воопшто, треба со сите сили да се задржат во клубот.
Каква дно сезона, ама со играчи како погоренабројаниве + Кели, Жегрова, Коп, Холм, Ди Грегорио и ова место е премија. Спалети нека си оди, и за него кур ме боли.
Одличен голман е Алисон, класи над Перин и ДиГре само се надевам ќе остани здрав. Јас искрено би одел по Де Геа ама ..Млад надежен голман