ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.207
- Поени од реакции
- 45.455
Денеска ми излезе инфо дека немаме пораз кога Далот стартувал на десен бек сезонава. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

30 мил евра е договорено лани летоска, нашите не попуштаат. И мило ми е за тоа доста не влечеа за нос.За Рашфорд ми искочи некое инфо дека има некое помдрнување и ваљда ќе го откупат Барса, не верувам дека многу ќе земеме.
За другите ок, се согласувам, ама дај ми причина зошто Шо и Мегваер да си одат? Или онака по навика, чисто да се напише.Треба да се оттарасиме од Шо, Мегваер, Дало, Угарте, Зиркзе, Раши. Ние му даваме нов договор на Дало абе да земеш да ги треснеш од земја. Наместо да го заменат Шо со Хол да тргнат или по Тонали или Чуамени имајки во предвид Андерсон ке оди во Сити ние ке се влечеме по него цело лето, , ептен глупо. Сега е моментот да се инвестира има одлични играчи за пазарење , плус Пеп си оди , ке имаме добра шанса барем за борба за титулата. Ама треба квалитетно да се инвестира.
Шо и Дало не ни носаат титула .
Мегваер почна да е се повеќе недостапен, нормално заради годините али немам толку проблем зш прифати и замена да е.За другите ок, се согласувам, ама дај ми причина зошто Шо и Мегваер да си одат? Или онака по навика, чисто да се напише.
Друже не се прави како тој Јарни само критики да редиш за нечии мислења , мислам дека имаме еднакво право сите да кажеме што мислиме. . Со Шо и Мегваја , Дало немаме некоја позначајна титула . Едино ЛЕ. Така да ако сакаме нешто повеке мора апгрејд да се направи . Не бушаат од кај ке стигнат. За ротација ОК ама стартери НЕ. Мислам се разбираме. Или онака ме цитираше само да се пише нешто. Спорски поздрав.За другите ок, се согласувам, ама дај ми причина зошто Шо и Мегваер да си одат? Или онака по навика, чисто да се напише.
Па ти одма се лутиш, не е критика, чисто си дискутираме, а и не знам дали некогаш сум искритикувал друго мислење. Едноставно прашав зошто да се пуштат Шо и Мегваер? За апгрејд дека треба да се направи си потполно во право, но овие двата имаа сосема добра сезона и но сенс е да сакаш да ги дадат, капак на се што требаат играчи за ротација каде и вака сме кратки. Маласија, Угарте, Зиркзе, Онана, Рашфорд, па и Маунт се играчите од кои треба да се ослободиме ова лето, па да видиме што и како понатаму.Друже не се прави како тој Јарни само критики да редиш за нечии мислења , мислам дека имаме еднакво право сите да кажеме што мислиме. . Со Шо и Мегваја , Дало немаме некоја позначајна титула . Едино ЛЕ. Така да ако сакаме нешто повеке мора апгрејд да се направи . Не бушаат од кај ке стигнат. За ротација ОК ама стартери НЕ. Мислам се разбираме. Или онака ме цитираше само да се пише нешто. Спорски поздрав.