Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Денеска ми излезе инфо дека немаме пораз кога Далот стартувал на десен бек сезонава. :D

Дало сезонава во одбрана ја изигра коректно. Али затоа не го пуштај да помине центар, напред е ужасен. И да дојде нов десен бек, одличен ке е за ротација, зашто скоро па никогаш не е повреден. Има други приоритети за средување.

За Рашфорд ми искочи некое инфо дека има некое помдрнување и ваљда ќе го откупат Барса, не верувам дека многу ќе земеме.

За Рашфорд ми искочи некое инфо дека има некое помдрнување и ваљда ќе го откупат Барса, не верувам дека многу ќе земеме.
30 мил евра е договорено лани летоска, нашите не попуштаат. И мило ми е за тоа доста не влечеа за нос.

Треба да се оттарасиме од Шо, Мегваер, Дало, Угарте, Зиркзе, Раши. Ние му даваме нов договор на Дало абе да земеш да ги треснеш од земја. Наместо да го заменат Шо со Хол да тргнат или по Тонали или Чуамени имајки во предвид Андерсон ке оди во Сити ние ке се влечеме по него цело лето, , ептен глупо. Сега е моментот да се инвестира има одлични играчи за пазарење , плус Пеп си оди , ке имаме добра шанса барем за борба за титулата. Ама треба квалитетно да се инвестира.

Шо и Дало не ни носаат титула .

Ви пишаа погоре што е финтата со Далот, колку и да е теле, човекот е секогаш достапен. А со ЛШ следна сезона ни треба ширина на составот. Плус Мазрауи не знае каде тера оваа сезона и, не ми се верува дека го пишувам ова, ама реално Далот е постабилен од него. Така да, Мазрауи е прв на листа за отстрел на таа позиција.

Шо исто, прв пат изигра цела сезона и баш сега да го продаваме не оди. Плус носи искуство во тимот, сите дербиња ги изигра страшно сезонава. Нека пробат за Хол, ама кој вика дека Шо мора да си оди за да дојде тој?

Андерсон ќе видиме каде ќе оди, јас имам надеж дека ќе заврши кај нас сега до заминувањето на Гвардиола. Дечкото треба да ни биде број еден цел, ми изгледа на ол араунд мидфилер. Добар дефанзивно, корисен офанзивно, трча, покрива, сече, асистира...

Освен него, би го земал и Роџерс од Вила. Таман да ротира со Куња и Мбеумо. Секако имаат падови во форма сите 3ца, па ваљда некако ќе се покриваат.

Треба да се оттарасиме од Шо, Мегваер, Дало, Угарте, Зиркзе, Раши. Ние му даваме нов договор на Дало абе да земеш да ги треснеш од земја. Наместо да го заменат Шо со Хол да тргнат или по Тонали или Чуамени имајки во предвид Андерсон ке оди во Сити ние ке се влечеме по него цело лето, , ептен глупо. Сега е моментот да се инвестира има одлични играчи за пазарење , плус Пеп си оди , ке имаме добра шанса барем за борба за титулата. Ама треба квалитетно да се инвестира.

Шо и Дало не ни носаат титула .
За другите ок, се согласувам, ама дај ми причина зошто Шо и Мегваер да си одат? Или онака по навика, чисто да се напише.

За другите ок, се согласувам, ама дај ми причина зошто Шо и Мегваер да си одат? Или онака по навика, чисто да се напише.
Мегваер почна да е се повеќе недостапен, нормално заради годините али немам толку проблем зш прифати и замена да е.
За Шо незнам од каде да почнам дали од статистика или од око што гледам, сеедно и он дупка офанзивно.
Човекот еден натпревар се губи го игра јако, некои натпревари ги изгубивме зш го таргетира на негова страна.
Прегледај го натпреварот со Форест и број колку пати затвори центар шут, од негова страна паднаа головите.
Инаку оваа ни е шанса да извадиме пари од него.

ПС дали со Шо или без него ќе ни треба лев бек, Доргу изгледа ќе го играат крило.

Мегваер сезонава многу повеќе беше корисен него ли штетен што не беше случај во некои од претходните сезони па му памтиме. Јебига имаше глупи киксови глава да искинеш, али тоа е. Генерално и ја сум за не го и Шо да се задржат а Далот да ама само ако е бекап варијанта. Ако остане за прв состав тогаш пак ќе биде крпеници позади.

Друже не се прави како тој Јарни само критики да редиш за нечии мислења , мислам дека имаме еднакво право сите да кажеме што мислиме. . Со Шо и Мегваја , Дало немаме некоја позначајна титула . Едино ЛЕ. Така да ако сакаме нешто повеке мора апгрејд да се направи . Не бушаат од кај ке стигнат. За ротација ОК ама стартери НЕ. Мислам се разбираме. Или онака ме цитираше само да се пише нешто. Спорски поздрав.

JUST IN!

Middlesbrough midfielder Hayden Hackney is believed to be well liked by those within Manchester United, including Michael Carrick.

[Laurie Whitwell]
Автоматски споено мислење:

| #MUFC are making progress on personal terms with midfielders so they can act QUICKLY when the window opens.

[@TheAthleticFC]

Последно уредено:
Друже не се прави како тој Јарни само критики да редиш за нечии мислења , мислам дека имаме еднакво право сите да кажеме што мислиме. . Со Шо и Мегваја , Дало немаме некоја позначајна титула . Едино ЛЕ. Така да ако сакаме нешто повеке мора апгрејд да се направи . Не бушаат од кај ке стигнат. За ротација ОК ама стартери НЕ. Мислам се разбираме. Или онака ме цитираше само да се пише нешто. Спорски поздрав.
Па ти одма се лутиш, не е критика, чисто си дискутираме, а и не знам дали некогаш сум искритикувал друго мислење. Едноставно прашав зошто да се пуштат Шо и Мегваер? За апгрејд дека треба да се направи си потполно во право, но овие двата имаа сосема добра сезона и но сенс е да сакаш да ги дадат, капак на се што требаат играчи за ротација каде и вака сме кратки. Маласија, Угарте, Зиркзе, Онана, Рашфорд, па и Маунт се играчите од кои треба да се ослободиме ова лето, па да видиме што и како понатаму.

Едерсон има уште една година од договорот а 45 мил бараат, подалеку од него.

Аман нека го земат Реал еднаш веќе. Ќе помогнеме и ние за карго нешто ако треба :LOL:

Back
На врв Bottom