Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da
aj isprati slika so goga i mickovski dur nosis beretka so lavce ili bugarin si.
se nadevam na denot na referendumot ajvar pravese inace izdajnik si.
kakvi se tie Makedonci pravoslavni, poinakvi ste od drugite Makedonci. Ete na ulica da stois pokraj Makedonec katolik i protestant, po so ke te razlikuvam od tie dvajcata ?
Gledam pak si se vrati vo vmrovskoto jatoНикојпат нема да дознаам какво е чувството Сидни Свини да ми сврши на курот, ама нешто најблиску до тоа е патењето на комуњар, во било каков облик.
Прегледај го приврзокот 469675

What? Врска ти немаат муабетиве со тоа што го потенцирав/прашав.Хипотетички прашања се поставуваат кога нема доволно аргументи. Реакцијата ќе беше таква каква што беше во времето на шарената револуција. Шарените ќе вандализираа, а вие ќе ги браневте граѓанските активисти. Форумов е одраз на реалноста.
Gledam pak si se vrati vo vmrovskoto jato![]()

steta ne bev na otvaranjeto, bev da glasam ne na referendumot, onake patriotski dur vie ljupevte piperki.Бев на отварање на Формула 1 стазата што ја изградивте со Заев
steta ne bev na otvaranjeto, bev da glasam ne na referendumot, onake patriotski dur vie ljupevte piperki.
ne mi isprati slika od beretkata i goga, bugarche.
Знаеш што друго беше неуспешно, живиот штит околу Ќосето. Преку ноќ им го спакуваа и им го тргнаа од пред Основниот граѓански суд- Скопје. Двојна неуспешност лежи во спонтано насобраните граѓани.Kako sakas vrti suci, ustavobranitelite izvrsija drzaven udar koj za nivna zal bese neuspesen i zatoa sega gi vleckaat po sudovi so golemi zatvorski kazni, sto vpricem i im sleduva na site koi sakaat nasilno da ja smenat izbornata zelba na gragjanite iskazana na fer i demokrataki izbori. Utre i da gi amnestiraat, sepak toa ostanuva kako fakt. Dali Jas, Ti ili bilo koj drug gi opravduva nivnite postapki ne menuva mnogu mnogu.
Da uspeeja vo namerata, sega mozi ke bea narodni heroi, ali toa zavrsi kako sto zavrsi i toa e toa.
Vo visokorazviena demokratija kako nasata vlasta ne se dobiva na ulica tuku na izbori, toa na site treba da im bide jasno. A ne jas ne glasav, bojkotirav, ili tamu izigravav nesto i posle vidi gi ovie necinat. Tebe mozi ne ti cinat, na tie so gi glasaja mu cinat![]()

xaxaxaxxa, znaci nemas slika so goga i micko bugarceeee, garant sds gi glasas.Како тоа сите сме бугари освен вие комуњарите што им ги амкавте непрестано јајцата на оние Радев , Каракачанов и Петков ?
Добро другару, фаворит е сдс на следни избори изгледа, сигурен тип, абе бегај таму не туку замарај.xaxaxaxxa, znaci nemas slika so goga i micko bugarceeee, garant sds gi glasas.
dpmne sigurno ne e, za 15 godini ke e na nivo na LDP.Добро другару, фаворит е сдс на следни избори изгледа, сигурен тип, абе бегај таму не туку замарај.
Ако под успешните сфаќаме високо образовани млади луѓе вработени во сериозни приватни фирми или сопственици на свој бизнис непоттурнати од никого, тогаш ок.Znaci zakonot treba da e ist za site. Za site.
Nikoj ne treba da e nad ili pod zakonot. Vaka samo se kaznuvaat uspesnite na smetka na talogot vo edno opstestvo.
To so ova se bog i sesirdjia, ama gragjanite si go kazaja svoeto. Demokratija jbgНе сум бе Владе, уште тврдам дека Мицковски е глуп како Келсо од That 70's show.
Никојпат не сум бил против вмро јас, ама оваа гарнитура нема да ја гласам. Нека се врати господинот Никола Груевски да видиш како се активирам, поголем вмровец ќе сум и од Љубиша Георгиевски.![]()

Pojma nemam za ova, ne ni znam koga bilo so bilo.Знаеш што друго беше неуспешно, живиот штит околу Ќосето. Преку ноќ им го спакуваа и им го тргнаа од пред Основниот граѓански суд- Скопје. Двојна неуспешност лежи во спонтано насобраните граѓани.![]()
Kakva vrska ima toa so bilo sto. Zakonot treba da e ist za site. Ako toj nekoj ima vrski i nema da plati, nema da plati ni vaka ni taka, ni normalna kazna, ni deset pati pogolema kazna. Nekako bas i ne go razmislivte ova a ?Ако под успешните сфаќаме високо образовани млади луѓе вработени во сериозни приватни фирми или сопственици на свој бизнис непоттурнати од никого, тогаш ок.
Ама успешните од типот "се снашол" и успешен пошо на дедо му братучед му е пријател на фиљан чоек или во партија се покажал, е со таквите (еден куп пациенти) реалноста е колку појако возило и финансиски посилен сторител, појаки врски за помала или ич казна.
Pojma nemam za ova, ne ni znam koga bilo so bilo.