Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шамијата им беше за скромност? Ја пуштиле ќерката у средно со шамија и бунда место јакна.
Скромноооо.
#хипокрити

Дека уште има глупи жени што даваат пари на некакви си курсеви кај некакви си себепрокламирани лајфкоучи. Не постои поголема превара од тоа некакви си петпарачки овци и овчари да проповедаат некакви си енергии, чистења и отвара чакри, само-себе спознавање, и слично. Мислам ок е, сакаш да избегаш од дома од децата од мажти, соберете се другарки отидете викенд во Грчка или Белград проебете се на раат, немој бе да товеш со пари вакви дебили преварантски.

Драа

Кажуваја сам ти за спрајтови и порано нели.Спрајт, нели сок,устфари е именован по најголеми громови.
Кои удараф нагоре у атмосферу.Десетици километри нагоре.Од планету сс голо око не се глеаф.

Е овој е најголем спрајт до ск сниман.
Језивооооо.

Колку ми е криво што мисливе што ми доаѓаат и секундарно проаѓаат не ги запишувам Јунг би бил поносен на мене..

Кајганџико драга

Јебеш држава каде што партиите битка водат на улица, со контејнери и ѓубре.
Не знае човек веќе кој ги полни, а кој ги празни, дали филм снимаат или.....

Дали да го фалиш или да го кудиш:toe::toe::toe:

Останав без зборови, па и желба изгубив да си го фрлам ѓубрево од дома.

Ај нека седи кесата уште денес на балкон.

Ќе се потрудам ова да биде моето последно мислење на форумов. Да губам време да се расправам со ликови како рон и владе што се радуваат на градоначалник што прави пр од собирање ѓубре, едноставно не иде. Поздрав и секое добро

5 жени има на форумот од кои 2 се баби, една се жали колку не е ебена, една е премногу мала и неискусна за да глуми авторитет па како Данела по кратка постапка ја ишутираа, а последна а флеш со шизофренија.

Форумот е досаден. Не толку заради неколку полтрони кој вака пробуваат да запечалат за леб, туку уште повеќе заради бугараната.
60% од темите во политика се полни со нив. Муабет? Ко со габа да разговараш. Буквално испиен ум и бладање нешто преку шаблон.

На форумов има различни теми ! Одберете си тема шо ви одговара .Не мора да се расправате со полтрони и бугарана!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom