- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.874
- Поени од реакции
- 4.137
У која депонија ќе го отвара?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ѓорѓиевски: „Егзит“ доаѓа во Скопје - Слободен печат
Kандидатот за градоначалник на Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓоргиевски денеска се сретнал со основачите на фестивалот „ЕXIT“ и информира дека е постигнат договор од следната година Скопје да биде нова дестинација каде ќе се одржува оваа манифестација, доколку победи на претстојните...www.slobodenpecat.mk
Во 2026 ќе биде во Египет, веќе е договорен за таму. Е сега, можно е да се преговара за следниот да биде во Македонија, односно фестивалот трајно да се пресели кај нас, како што 25 години се одржуваше во Србија. Мислам дека и на организаторите повеќе им одговара да е на европско тло.Колку што знам ќе биде во Египет оној главниот. Овој претпоставувам преговара за нешто налик тој во Струмица:
![]()
Get EXITed Strumica - 7. Септември, Градски Парк
Join us at Get EXITed Strumica on September 7 for an epic event featuring Jax Jones, Baby Lasagna, Bajaga i instruktori and more. Free entrance!www.exitfest.org
што е пак под капа на Егзит, ама е нешто како загревачки настан. Не верувам дека е баш за главниот фестивал, најверојатно е лошо пренесено/протолкувано.
Дај бе не си прајте бајрам со умот..
Exit од НС избега, за у Ск да дојде
Меморија=златна рипка!
Пред секои еффинг избори се "среќаваат" и договараат: де Ауди коли ќе правел, де Гугл ќе дошол, де ФБ ќе го донеле..
Ставете само ___________ (insert random) ќе го донеле, и тоа е тоа за простата раја..
Imajki vo predvid deka Aleksandar go osvoil Egipet i Kleopatra bila makedonska kralica, ima nesto vo pozadina.![]()
Ѓорѓиевски: „Егзит“ доаѓа во Скопје - Слободен печат
Kандидатот за градоначалник на Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓоргиевски денеска се сретнал со основачите на фестивалот „ЕXIT“ и информира дека е постигнат договор од следната година Скопје да биде нова дестинација каде ќе се одржува оваа манифестација, доколку победи на претстојните...www.slobodenpecat.mk
Во крвта им е... планови и отчети!Орце уште од сега планира, респект![]()
Во крвта им е... планови и отчети!
Печатени по могучност...
За жал ви фалеше најуспешната.. ДанелчетоНормално дека отчет прават успешните.
Остај тоа, јас како што знам и овој Орце и тој мислам Марко се вика, двајцата се по потекло од Чашка, буквално избегале поради територијалната поделба на Бучко и ништо не направиле за Македонците во Чашка, тој дел на Македонија е родно место на најголемите Македонци, Петар Поп Арсов, Чуповски, Коле Неделковски и тн, смачено ми е од патриоти што се силат а се иселиле, затоа не ни гласам овие избори, ионака барем тука кај мене ни за градоначалник ни за советници нема да има промени на етничкиот карактер за клатачите на врати.За жал ви фалеше најуспешната.. Данелчето
мада, како што слушам, и овие на Аеродром (Тимчо и тој шо го замени).. бааѓи успешни биле
(нејсе... не сум од Ск па да коментирам за нив..)
Туку за Велес да не те интересираат успесите случајно?
Ич не ми е тешко, две реченици отчетот ќе биде! Не мора како за вас скупјаните дрва да се сечат, хартија да се троши...
Еxit може да направи и на повеќе локации во различни датуми. Како ќе одлучат да организираат основачите така ќе си тераат, нормално секако мора да се договорат со државите кај што сакаат да организираат.Во 2026 ќе биде во Египет, веќе е договорен за таму. Е сега, можно е да се преговара за следниот да биде во Македонија, односно фестивалот трајно да се пресели кај нас, како што 25 години се одржуваше во Србија. Мислам дека и на организаторите повеќе им одговара да е на европско тло.