Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Колку што знам ќе биде во Египет оној главниот. Овој претпоставувам преговара за нешто налик тој во Струмица:

што е пак под капа на Егзит, ама е нешто како загревачки настан. Не верувам дека е баш за главниот фестивал, најверојатно е лошо пренесено/протолкувано.

Колку што знам ќе биде во Египет оној главниот. Овој претпоставувам преговара за нешто налик тој во Струмица:

што е пак под капа на Егзит, ама е нешто како загревачки настан. Не верувам дека е баш за главниот фестивал, најверојатно е лошо пренесено/протолкувано.
Во 2026 ќе биде во Египет, веќе е договорен за таму. Е сега, можно е да се преговара за следниот да биде во Македонија, односно фестивалот трајно да се пресели кај нас, како што 25 години се одржуваше во Србија. Мислам дека и на организаторите повеќе им одговара да е на европско тло.

Дај бе не си прајте бајрам со умот..
Exit од НС избега, за у Ск да дојде :rolleyes:

Меморија=златна рипка!
Пред секои еффинг избори се "среќаваат" и договараат: де Ауди коли ќе правел, де Гугл ќе дошол, де ФБ ќе го донеле..
Ставете само ___________ (insert random) ќе го донеле, и тоа е тоа за простата раја..

Дај бе не си прајте бајрам со умот..
Exit од НС избега, за у Ск да дојде :rolleyes:

Меморија=златна рипка!
Пред секои еффинг избори се "среќаваат" и договараат: де Ауди коли ќе правел, де Гугл ќе дошол, де ФБ ќе го донеле..
Ставете само ___________ (insert random) ќе го донеле, и тоа е тоа за простата раја..

Не разбирам како може после 35 години на исти финти да се паѓа. Со што има проблем кандидат, што изгледа како неурбана фаца. Како пробува да го реши проблемот, се среќава ликови кои треба да го прикажат во некое "по-урбано" светло и да му го сменат имиџот.

Овие немаат проблем на 1 месец пред избори диви депонии да им палат во средина на град, скоро 100 000 жители угушија во чад и мирис на пластика. "Ехит ќе доаѓа во Скопје". Да да 100%, ени ги на граница застанаа позади Микрсофот и Гугл во редот на чекање, требаше да бидат малку поназад али они помалите работи како базени, културни домови и други глупости кои буквално секој 4 години во последниве 35 ги ветуваат, ги пуштија преку ред дека им се брзало на овие од Ехит. Само пилотине од Арачиново правеа проблем.

Imajki vo predvid deka Aleksandar go osvoil Egipet i Kleopatra bila makedonska kralica, ima nesto vo pozadina.
Vo sekoj slucaj ova dpmne zaedno so nivnite glasaci bi bilo fino da se frlat od Xhevahir kulite.

Му се смешаа лончињата на дечкото. Мисли на Скопје концерти дека му фалат, а не превоз, улици, ѓубре, ред и мир.
Се трка со Мите лимунада кој ќе се исељачи поише.

Башка што уште не е градоначалник, а веќе зел преговара со кафанџиите и договара концерти и фестивали.

Го спрема Скопје да го праи Лесковац!

Нормално дека отчет прават успешните.
За жал ви фалеше најуспешната.. Данелчето ;)
мада, како што слушам, и овие на Аеродром (Тимчо и тој шо го замени).. бааѓи успешни биле :rolleyes:
(нејсе... не сум од Ск па да коментирам за нив..)

Туку за Велес да не те интересираат успесите случајно?
Ич не ми е тешко, две реченици отчетот ќе биде! Не мора како за вас скупјаните дрва да се сечат, хартија да се троши...

За жал ви фалеше најуспешната.. Данелчето ;)
мада, како што слушам, и овие на Аеродром (Тимчо и тој шо го замени).. бааѓи успешни биле :rolleyes:
(нејсе... не сум од Ск па да коментирам за нив..)

Туку за Велес да не те интересираат успесите случајно?
Ич не ми е тешко, две реченици отчетот ќе биде! Не мора како за вас скупјаните дрва да се сечат, хартија да се троши...
Остај тоа, јас како што знам и овој Орце и тој мислам Марко се вика, двајцата се по потекло од Чашка, буквално избегале поради територијалната поделба на Бучко и ништо не направиле за Македонците во Чашка, тој дел на Македонија е родно место на најголемите Македонци, Петар Поп Арсов, Чуповски, Коле Неделковски и тн, смачено ми е од патриоти што се силат а се иселиле, затоа не ни гласам овие избори, ионака барем тука кај мене ни за градоначалник ни за советници нема да има промени на етничкиот карактер за клатачите на врати.

Во 2026 ќе биде во Египет, веќе е договорен за таму. Е сега, можно е да се преговара за следниот да биде во Македонија, односно фестивалот трајно да се пресели кај нас, како што 25 години се одржуваше во Србија. Мислам дека и на организаторите повеќе им одговара да е на европско тло.
Еxit може да направи и на повеќе локации во различни датуми. Како ќе одлучат да организираат основачите така ќе си тераат, нормално секако мора да се договорат со државите кај што сакаат да организираат.

Организираа Exit повеќе фестивали со различни имиња во повеќе држави. Во Хрватска, Црна Гора, Босна. Ете и во Македонија во Струмица.

На Орце му е глупо што го најавува ова затоа што сеуште не е на функција градоначалник на Скопје.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom