Последната активност на Vojo Ushevski

  1. Vojo Ushevski одговори на темата Македонски филмови.

    Kiril Karakash пред 21 часа · Драги пријатели, Пресреќни сме да ви соопштиме дека нашиот проект “Устав на новата ера: Човек балансер на...

    17 јули 2019 во 13:25
  2. Vojo Ushevski одговори на темата Перпетуум Мобиле во Македонија.

    Јас ВОЈО УШЕВСКИ не се разбирам толку од филмови но многу ме интересира како од Македонската Филмска Агенција не можат да ги...

    17 јули 2019 во 13:17