truckerinsoul's latest activity

 • truckerinsoul
  од екс ју, кој ја гледал мини серија е 4 епизоди, не верувам дека има многу, Љубав на Сеоски Начин, од 1970 или 72 е ако не се лажам...
 • truckerinsoul
  truckerinsoul одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  мислам дека и во србија имаше нешто сличен повик, али кој знае, таму поке некако се контрат со вучич, на политичка база де, али не е ни...
 • truckerinsoul
  10-14 сати дневно држам волан од камион дневно, слободен еден ден у недела, и си викам ај кај да е уште 34 години па пензија :D али,ќеф...
На врв Bottom