Recent Content by tajfuun

 1. T

  Покер

  GGPoker не зима никаков данок. ако тоа ме прашуваш. на вадење има нешо провизија ама ептен ситно. данок се знае кој зима УЈП.
 2. T

  Покер

  на GGPoker моментално има најдобра игра, PokerStars неможе ни го укинаа, на се останато и да може... се втора трета лига. за вадење од GGPoker моеш на VISA без проблем, прво верифицираш профил, и депозит мора да ти биде исто од VISA, на MASTERCARD неможеш да повлечеш од GGPoker
 3. T

  Покер

  упс, сори не приметив дека на бугарскиот акаунт сум се логирал. нејсе ... дека на ГГ сум само периодов.
 4. T

  Покер

  Сепак грешам, има неколку играчи до сеа но не се под МКД знаме. зашо?
 5. T

  Покер

  Ко шо глеам неаме наши играчи од МКД In the money на GGP WSOP.... до сеа. чудно. или грешам?
 6. T

  Покер

  ММЕ.... толку и од 888.
 7. T

  Покер

  убаи вести од Kings "Our congratulations go to OL from Macedonia , who has won the Vikings Summer Festival and took home €25,758 after a 3-way deal ! "
 8. T

  Покер

  Шо се дешава со онлајн покер у МКД? парти го укинаа...ко шо глеам , и 888 го укинаа?:???
 9. T

  Покер

  Ај да не чачкаме по дефиниции... :) Сите седнуеме со толку и толку па добиваме и губиме секој нели според своите способности. Него пак да се вратам на грајндерството т.е има ли дечки у МКД шо живеат од онлјан покер без друг/а прилив на пари или работа ???
 10. T

  Покер

  Ок си е редовното играње, секако дека има голем број играчи од МКД некои со поголем успех некои не. Но прашањето ми беши дали има реални грајндери у МКД? ""A Poker Grinder is simply a player who plays a low-risk game. Typically they achieve small but frequent wins. The term is also often to...
 11. T

  Покер

  Слушам муабети ...ама само муабети за poker grinders online по Скопје. Ја не познавам никој па ме интересира дали има уопште некој?
 12. T

  MoneyBookers (официјална тема)

  @artweb значи мене ми треба некој да ми прати , картички неам у МКД .
 13. T

  MoneyBookers (официјална тема)

  @acereal не...не ... иам скрил... ми треба да ми уплати од друг скрил . нормално ќе си платам.
 14. T

  MoneyBookers (официјална тема)

  Здраво, Ми треба услуга. Потребно ми е да се префрлат 100евро од Skrill на Skrill. Плаќам 10% провизија. Поздрав.
На врв Bottom