Recent Content by Strictly

 1. Strictly

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  to be yourself is all that you can do
 2. Strictly

  Хит на денот

  треќи ден
 3. Strictly

  Денов звучи како...

  Недела сабајле
 4. Strictly

  Воени авиони

 5. Strictly

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  Day #3759 song that makes you feel like
 6. Strictly

  Tear Along The Dotted Line

  Јас го имам стрипот, првата книга, го земав од Бункер (на српски) , веројатно се поврзани/слични. Ликот сам себе се нацртал во автобиографски комичен стрип со привремен прибег кон фантазија, со реални проблематики од секојдневието за кој он наоѓа креативни и автентични решениа што даваат ефект...
 7. Strictly

  Kajgana Song Contest #164: Најдобра Autotune песна

  1638350124 Оффтопик:
 8. Strictly

  Непознато што вреди да се слушнe

  Па и да се види
 9. Strictly

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  1638273925
 10. Strictly

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  First there was darkness, then came the strangers
 11. Strictly

  Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

  Жбумб
На врв Bottom