Recent Content by sleekmakeup

 1. sleekmakeup

  Емиграција во Канада

  Со EU пасош ова?
 2. sleekmakeup

  PayPal povlekuvanje

  Сигурен си за ова? Немој да шириш дезинформации. Лимитот за неверифициран Пејпал е 1800 евра на годишно ниво, ако го пречекориш лимитот ти бараат документи. Камо да беше толку лесно и едноставно.
 3. sleekmakeup

  Апчиња (Витамини)

  @Psyside Мислење?
 4. sleekmakeup

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Ауфф, да, сигурно! Работи некој со Clickbank?
 5. sleekmakeup

  Обложување на нет

  Off topic А на Пејпал се обрнува внимание?
 6. sleekmakeup

  Заработка на интернет (официјална тема)

  А ти ги пишуваш артиклите? Исклучиво Адсенс?
 7. sleekmakeup

  PayPal povlekuvanje

  Од која земја е пејпалов? НЛБ ја прифаќа на словенски.
 8. sleekmakeup

  Апчиња (Витамини)

  Да. Уште го чекам. :(
 9. sleekmakeup

  Апчиња (Витамини)

  Јас сеуште го чекам пакетот што ми е во Германија од 11 Март.
 10. sleekmakeup

  Апчиња (Витамини)

  И јас чекам пакет, за 5-6 дена ми стигна во Германија со вторава опција. Па сега да видиме за колку време ќе стигне мкд.
 11. sleekmakeup

  Апчиња (Витамини)

  Секако дека е можно. 1500+ денари ќе треба да им платиш на ДХЛ. Толку ли ти се брза?
 12. sleekmakeup

  PayPal (официјална тема)

  Како не е можно кога јас пред еден месец поврзав?
 13. sleekmakeup

  PayPal (официјална тема)

  Годишно е колку што знам, ајде некој поупатен да ни каже. :rolleyes: И тебе ти стигаат парите за 5 минути на сметка, и дали плаќаш данок?
 14. sleekmakeup

  PayPal (официјална тема)

  Јас успеав да поврзам Словенски пејпал (креиран 2015 и така заборавен) со НЛБ картичка. Имав и друг поврзано, но кога сакав пак да поврзам во 2016 не можеше. Исто така парите ми стигаат на сметка за нецели 5 минути, за разлика од 2015 кога ги добивав за 2 дена. Се прашувам дали има улога што...
На врв Bottom