Saul Goodman's latest activity

 • Saul Goodman
 • Saul Goodman
  Saul Goodman одговори на темата Тука коментираме книги.
  Пред две години за поклон ја добив книгата ,,The Silmarillion" од J.R.R. Tolkien. Претпоставувам дека голем дел веќе ги имаат прочитано...
 • Saul Goodman
  Saul Goodman одговори на темата Cry of Fear.
  Има моменти каде многу нервира ама вреди да ја изиграш барем еднаш.
 • Saul Goodman
  Saul Goodman реагираше на објавата на Klin во темата Cry of Fear со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не се смогнаа сили за Half Life 3 :vrtioci: инаку фала на инфо, сеа ја барам на Steam. FYI
 • Saul Goodman
  Saul Goodman реагираше на објавата на Darling во темата Cry of Fear со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Modot e eden od podobrite, nekolky pati go imam svrteno.
 • Saul Goodman
  Saul Goodman одговори на темата Cry of Fear.
  Па добар дел од игрите што се Free To Play на Steam не се баш добри. Јас што ги имам играно.
 • Saul Goodman
  Saul Goodman започна нова тема.
  Пред неколку недели ја свртев за првпат Cry of Fear. Хорор игра направена од Team Psykskallar, главен на тимот е Andreas Rönnberg...
На врв Bottom