SANCTIMONIOUS

прашања за мене преку пп.. вака неможам

кошаркааа

Потпис

My formula for living is quite simple. I get up in the morning and I go to bed at night.
In between, I occupy myself as best I can.​

Заследени членови

Трофеи

 1. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 2. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 3. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 4. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 5. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 6. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 7. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 8. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom