Членови кои го/ја следат rossonerka

 1. '88 babe

  • Мислења
   35
  • Поени од реакции
   0
  • Поени
   0
 2. ***РЕНАТА***

  Brave
  • Мислења
   865
  • Поени од реакции
   28
  • Поени
   0
 3. *Angel*

  • Мислења
   36
  • Поени од реакции
   1
  • Поени
   48
 4. *LittLe heart*

  *најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
  • Мислења
   751
  • Поени од реакции
   289
  • Поени
   110
 5. *Lovely*

  • Мислења
   245
  • Поени од реакции
   9
  • Поени
   65
 6. *MC*

  Печурче
  • Мислења
   344
  • Поени од реакции
   0
  • Поени
   0
 7. *phoenix*

  • Мислења
   6.134
  • Поени од реакции
   1.895
  • Поени
   205
 8. *princess*

  ..SiMpLy GorGeOuS..
  • Мислења
   747
  • Поени од реакции
   21
  • Поени
   0
 9. *pumpkin*

  addicted to blue
  • Мислења
   716
  • Поени од реакции
   23
  • Поени
   0
 10. *Slash*

  Comfortably Numb
  • Мислења
   742
  • Поени од реакции
   1.103
  • Поени
   155
 11. -Mr.Positive-

  MKD gentlemen
  • Мислења
   609
  • Поени од реакции
   47
  • Поени
   40
 12. 5AR-rock

  • Мислења
   3
  • Поени од реакции
   7
  • Поени
   25
 13. >>LadY<<

  • Мислења
   596
  • Поени од реакции
   99
  • Поени
   90
 14. Ace Ventura

  The samurai...
  • Мислења
   383
  • Поени од реакции
   59
  • Поени
   90
 15. acealek88

  • Мислења
   242
  • Поени од реакции
   57
  • Поени
   90
 16. acermk

  лавот во сенка од Скопје, Ѓорче Петров
  • Мислења
   1.895
  • Поени од реакции
   801
  • Поени
   175
 17. ace_boy

  BADBOY 29
  • Мислења
   25
  • Поени од реакции
   3
  • Поени
   0
 18. Ag0rA

  NEBO666
  • Мислења
   1.667
  • Поени од реакции
   59
  • Поени
   0
 19. aleks67

  43
  • Мислења
   2.165
  • Поени од реакции
   58
  • Поени
   0
 20. AlEkSi

  • Мислења
   110
  • Поени од реакции
   1
  • Поени
   0
 21. Alex The_Great

  • Мислења
   7.396
  • Поени од реакции
   1.880
  • Поени
   205
 22. alex-st

  • Мислења
   5.366
  • Поени од реакции
   804
  • Поени
   205
 23. Alo 192

  имам симпатија
  • Мислења
   353
  • Поени од реакции
   11
  • Поени
   0
 24. ani4

  • Мислења
   415
  • Поени од реакции
   11
  • Поени
   65
 25. Anna.S&M

  Бишенце
  • Мислења
   4
  • Поени од реакции
   0
  • Поени
   1
 26. Annabel

  Неутрална*
  • Мислења
   1.298
  • Поени од реакции
   183
  • Поени
   110
 27. ArhangelOFDeath

  Immortality 31
  • Мислења
   1.906
  • Поени од реакции
   126
  • Поени
   110
 28. AtoM-AnT

  • Мислења
   4.530
  • Поени од реакции
   580
  • Поени
   180
 29. Aurora-Borealis

  Едно дејче :D
  • Мислења
   193
  • Поени од реакции
   101
  • Поени
   90
 30. Aurora~Borealis

  30
  • Мислења
   1.120
  • Поени од реакции
   104
  • Поени
   0
На врв Bottom