Recent Content by Rose88

 1. Rose88

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Документарец "Последниот виеж" посветен на водникот Игор Костески(08.11.1975-28.04.2001),еден од масакрираните кај Вејце. ...во документарецот може да се види и дневникот на Игор... ВЕЧНА СЛАВА ХЕРОЈУ!!! Пример за војник и човек што си ја сака татковината,голем број позери и уфилмани специјалци...
 2. Rose88

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Припадникот на Баталјонот за Специјални Намени кој учествуваше на курсот за "Зелени беретки" помеѓу 250 учесници го освои првото место за највисока физичка спремност, а беше прогласен и за најдобар интернационален учесник на курсот. Преземено од фб страната на БСН Честитки!!! :oeoeoe:
 3. Rose88

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Ме изнасмеа човек немат гајле пак ќе се пофалит во некоја колумна...:D:D
 4. Rose88

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  @lunatik Делиме исто мислење,имам во соседството еден таков "јак" и "високо обучен" Ренџер со желба за црвена беретка,ама како што слушам не било на арно фалењето.Сега кутриот му љубомореле се жалит :) Во три секунди ја најдов која е на фб,плус и од дома си ја споделуват,тешко професионализам...
 5. Rose88

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Во врска со рекламирањето по медиуми и рекламирање од страна на нивните семејства потполно се согласувам со вас.Не е оваа професија за фалење.
 6. Rose88

  Македонски специјални единици (полициски и воени)

  Доказ дека секоја професија бара истрајност и посветеност а не пол... И секако уште еден доказ дека и ние жените можеме да стоиме рамо до рамо со машките во секоја професија! ❤:oeoeoe:
 7. Rose88

  Дали би му направиле нешто лошо на бившиот/та

  Не.Едноставно не вреди да се замарам со идиот како него.
 8. Rose88

  Kако се релаксирате?

  Со шоља кафе и добра книга.
 9. Rose88

  Дали сте злопамтило?

  Големо. Памти па врати!:D
На врв Bottom