Трофеи освоени од ristovvva

  1. 25

    Староседелец

    Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
  2. 15

    Годишнина

    На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
На врв Bottom