Recent Content by poppop

 1. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Друштво вчера вадев егн во петрич и да знаете има такса од 180 лева за подигање. Не знам дали е само во петрич или секаде. Поздрав
 2. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Со документи од сестра и по случајност извадена потврда од струмица бидејќи во тој период само преку него се закажуваше за происход. А двајца со мене истиот ден сега ми се пофалија дека добиле државјанство а се само со потврда така да потврдата важи
 3. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Денес сум вметнат во указ број 138. Интервју 17.10.2017 Положително од 14или 15.11.2018 Проверка од 03.12.2018 Преписка 10905 Сите да си дочекате
 4. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Од 14.11. 2018 на положително. Од почеток на декември 2018 на проверка.Број на молба 10305 се приближуваат до мене. Се надевам дека ќе биде брзо
 5. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  И јас бев исти ден на интервју во софија од декември сум на проверка од вицепрезидентот. Значи немаат никаков ред на работа само господ знае
 6. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Нека им е вечно името на сите што слават денес
 7. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Честито за арно да го користиш
 8. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Честитки до сите што добија поптис денес. Се ближат накај мене на положително од почеток на ноември
 9. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Честитки до сите со потпишани укази
 10. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  10305/2016 на интервју 17.10.2017 на проверка од 03.12.2018
 11. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Кој знае уште колку ќе си чекаме и чекаме. Веќе 3 месеца на проверка
 12. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Јас сум веќе втор месец на проверка
 13. P

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Почнувам втор месец на проверка од вицето
На врв Bottom