Трофеи освоени од popilić

 1. 7
  Доделено: 22 март 2017 во 18:40

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 2. 2
  Доделено: 4 март 2017

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 1
  Доделено: 27 февруари 2017

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.