Последната активност на pirlo21

 1. pirlo21 одговори на темата Хит на денот.

  [MEDIA]

  22 јуни 2019 во 21:38
 2. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на torpedoo во темата Што слушаме во моментот? (Читај правила).

  [MEDIA]

  22 јуни 2019 во 01:25
 3. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на xope во темата Повраток на ДДВ за физички лица?.

  сеа сите во кафана ќе се тепаат кој да плати сметка за да може после (процент од) ддв да си врати.

  22 јуни 2019 во 00:37
 4. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на Psyside во темата Денов звучи како....

  [MEDIA] 10 та минута па натака Djodowfiznfioao2rjnkeoo394cLowp2 :cuc::cuc:

  21 јуни 2019 во 18:48
 5. pirlo21 одговори на темата Денов звучи како....

  [MEDIA]

  20 јуни 2019 во 21:44
 6. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на xope во темата Повраток на ДДВ за физички лица?.

  стојте си до касата и собирајте ги фискалните кои и онака повеќето ги оставаат

  20 јуни 2019 во 21:36
 7. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на Anna90 во темата Што слушаме во моментот? (Читај правила).

  [MEDIA]

  20 јуни 2019 во 20:34
 8. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на Darklady во темата Денов звучи како....

  [MEDIA]

  20 јуни 2019 во 20:32
 9. На pirlo21 му/ѝ се допаѓа мислењето на Ilumious во темата Почина популарниот xxxtentation.

  Каков Мајами бе човек од македонска IP пишуваш, запри го филмот малку. Онтопик, прв пат слушам за ликов.

  19 јуни 2019 во 07:36
 10. pirlo21 одговори на темата Што слушаме во моментот? (Читај правила).

  [MEDIA]

  17 јуни 2019