Recent Content by Orbis

 1. O

  Уплата на девизна сметка

  @Creshni4ka обично околу 16 или до 17 часот треба да ти легнат средствата на сметка. Друг пат доколку ти е итно треба да им кажеш на шалтер дека ти требаат средствата одма да легнат на сметка.
 2. O

  Македонска берза

  Од Македонија со кој брокер може да се тргува на NYSE? Фала
 3. O

  Македонска берза

  Zdravo, koi brokeri nudat truguvanje so akcii od stranski kompanii? Da preporacate nekoj, koj ima pomali provizii?
 4. O

  Македонска берза

  Некоја информација што се случува со АЛК? Дан го открија лекот за Корона?
 5. O

  Македонска берза

  од кај ти е информацијата дека кај програмерите се скратени платите?
 6. O

  Македонска берза

  Не мора да има посебна причина, едноставно купувачите не сакаат да купат по цената од продавачите и продавачите не секаат да продадат за цената од купувачите.
 7. O

  Македонска берза

  Мој совет понастрана од нив, воопшто не би ги препорачал.
 8. O

  Македонска берза

  @TENDO мислам дека има фундаментална разлика, УНИ е банка што не дава дивиденда и издаа сомнителни обврсници, а другите банки не даваат дивиденда оваа година поради ново настанатата ситуација, најверојатно следната година ќе си продолжат по старо со дивиденди. Во секој случај фала за твојот...
 9. O

  Македонска берза

  @Blizzard ме разочара друже, мислев имаш влезено со неколку милиони ЕУР ама според твојата математика изгледа имаш инвестирано 8-15000 ЕУР и мислиш дека си многу јак.. :zver:
 10. O

  Македонска берза

  Ова се вика FOMO(Fear of Missing Out)
 11. O

  Македонска берза

  Браво за КМБ https://www.facebook.com/komercijalnabankaad/photos/a.612699562487876/911253299299166
 12. O

  Македонска берза

  Денес нема попуст на МСЕ
 13. O

  Македонска берза

  Привремено е стопирано тргувањето, најверојатно тргувањето ќе продолжи за еден саат.
 14. O

  Македонска берза

  @vlade4o како си сигурен дека цената на АЛК ќе падне на 10к?
На врв Bottom