Recent Content by oon

 1. oon

  Тоталитарниот режим на Ердоган, политичката иднина на Турција

  САД со остри критики до Турција и Германија за Русија https://www.slobodnaevropa.mk/a/29860279.html
 2. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Заев и Ахмети кројат план !!!!!! Инфомакс”: Ќе се попишуваат како жители на Македонија и Албанците кои не живеат и со години не влегле во Македонија https://markukule.mk/инфомакс-ckahдалозно-ќе-се-попишуваат-к/
 3. oon

  Правна помош

  Уништување или оштетување јавни инсталации Член 291 (1) Тој што ќе уништи, оштети, отстрани, измени или ќе ги направи неупотребливи инсталациите за јавна употреба на вода, топлина, плин или енергија или инсталациите на системите за врски и со тоа ќе предизвика значително нарушување на редовниот...
 4. oon

  Тоталитарниот режим на Ердоган, политичката иднина на Турција

  Сакале неќале сите светски лидери одат кај Ердоган поради геостратешки причини, и тоа што е важна членка на НАТО. Турција е евроазиски тигар и мост меѓу Азија и Европа. И плус голема регионална сила. А за неколку години со ова темпо може многу лесно да стане и светска сила. Така да Турција...
 5. oon

  Тоталитарниот режим на Ердоган, политичката иднина на Турција

  Макрон,Меркел и Путин заедно со Ердоган беа на самит во Истанбул пред неколку дена. Што се чудите со Иванов ?
 6. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Нема шанси по секоја цена да се влезе во НАТО... Сите сакаме во ЕУ и НАТО, али не по секоја цена. НИКАКО....
 7. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Американската армија пак не нараче Северна Македонија http://expres.mk/amerikanskata-armija-pak-ne-nareche-severna-makedonija/
 8. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Нема да му се оствари желбата на Зајко со сила да го протурка договорот и со сила да го промени името. Ако се обиде на такво нешто ниту маринците на САД не ќе можат овој пат да го спасат.
 9. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Овој Зајко будалата не е нормален. Значи според негова логика референдумот е успешен. Фактички нема да се почитува волјата на народот. Единствена алтернатива после ова е само анархија во стилот како во Украина пред неколку години. Тоа е тоа се спремаат со сила да го променат името преку...
 10. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Ако пропадне референдумот, комуњарите со сила ќе го променат името, преку собранието со еден куп полициски специјалци и војници.
 11. oon

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Закана пред референдумот https://infomax.mk/wp/уште-една-закана-пред-референдумот-зи/
 12. oon

  Израел и се заканува на Русија

  https://a1on.mk/archives/949537
 13. oon

  Конфликтот во Сирија

  Путин и Ердоган договорија создавање демилитаризирана зона во Идлиб https://www.24.mk/putin-i-erdogan-dogovorija-sozdavanje-demilitarizirana-zona-vo-idlib
На врв Bottom