Oldboy's latest activity

 • O
  За 24 часа 3.5 евра профит , струја потрошена 3 до 5 kwh така да чисти 3 евра дневно. Не знам колку троши пц ама мислам не е повеќе од...
 • O
  Дали некој го користи своето PC за мининг? Вчера го оптимизирав на nicehash и вади некој просек од 55-60 hash со 120 watts и 55 C на...
 • O
  Oldboy одговори на темата Попис 2021.
  Треба пописот да биде статистичка операција врз база на која треба да се водат политики за планирање и развој на економија, ова...
На врв Bottom