Nikola001p's latest activity

 • N
  Nikola001p одговори на темата Апчиња (Витамини).
  20 години имам инаку на факс сум..работам само преку лето... Инаку и ми зует главата и ме болит малце горе кај темето/кај што се носит...
 • N
  Nikola001p одговори на темата Апчиња (Витамини).
  Проблемот е што цел ден спијам нишо не можам да јадам...цел ден 2-3 смутиња ако се напијам и неможам ништо повеќе од храна да...
 • N
  Nikola001p одговори на темата Апчиња (Витамини).
  Небитно...ако знаеш нешто може и природно а може и не природно
 • N
  Nikola001p одговори на темата Апчиња (Витамини).
  Ке ве замолам предлог препарат за подигање на имунитет (хардкор)
 • N
  Nikola001p одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Ке ве замолам предлог препарат за подигање на имунитет (хардкор)
 • N
  Nikola001p одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Здраво на сите. Дали е ок овај секој на плуќа
  • IMG_20211223_120513.jpg
 • N
  Nikola001p реагираше на објавата на Kadaif во темата Дежурна Ординација! #2 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ништо не тие е! Снимката е во ред. Малку е потемна отколку што треба ама тоа е ваљда до апаратот или од фотографирањето. Како и да е, не...
 • N
  Nikola001p одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Ево ја снимката инаку онака се снимав ништо не осеќам освен што имам многу шлајм... Па дај прокоментирајте
  • IMG_20211103_141530.jpg
 • N
  Nikola001p одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Ваква иста е снимката само наместо како на сликава оваа бела линија(по страните на краевите) што е од десно кај мене е од лево иста...
  • 1635538655940.png
 • N
  Nikola001p одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Хиларна шара на бел дроб што значи?! Од Х ray снимка. Докторот рече нишо не било/немало. И нешто чаре за песок во бубрезишто би...
На врв Bottom