Recent Content by mendeleev84

  1. M

    PayPal (официјална тема)

    Здраво Потребно ми е лице со верификуван PayPal - Словенски или каков и да е, битно да може да прима пари и истите да може да ги изваде. За услугата би следувал одреден процент од средствата. Друга можност би била размена на PayPal пари за Payoneer пари,(Јас би ви префрлил пари на PayPal а вие...
На врв Bottom