Recent Content by Maturant666

 1. Maturant666

  Фан клуб - РК Вардар

  Сабајлево се будам од сон во кој Пелистер освојува титула, мило ми е што не се оствари :P
 2. Maturant666

  Политиките на Бугарија кон Македонија

  Статијата на Петко Славејков ја урива бугарската пропаганда/митологија - дека македонската нација и јазик се создадени од коминтерната/Тито во 1944. Човекот јасно си кажува дека населението во Македонија се чувствувале за Македонци (или како што тој ги нарекува Македонисти) и дека се различни од...
 3. Maturant666

  Политиките на Бугарија кон Македонија

  https://mk.wikibooks.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%9A%D0%B5_-_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE_%D0%A0%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2_%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%98%D0%BA%D0%BE%D0%B2
 4. Maturant666

  Политиките на Бугарија кон Македонија

  За Бугарите што ја спорат Македонската нација и што велат дека настанала после 1944 година, еве нека прочитаат што напишал нивниот преродбеник Петко Славејков во далечната 1871 година во време кога се уште не била формирана современата македонска држава, во време кога ВМРО се уште не било...
 5. Maturant666

  Фан Клуб: Вардар

  https://sport1.mk/fudbal/reprezentacija/germanska-fudbalska-legenda-stapna-vo-skopje-i-pozirashe-pred-grafit-na-vardar?fbclid=IwAR1yk2hAt-yHwMRAZnaiq9qN9EqQVyWonYmzw8SxQRtQ6FwJ450y-SjfpRg
 6. Maturant666

  Пожар во Тетовскиот Ковид центар, 15+ мртви

  https://www.youtube.com/watch?v=GnKiukWEI0A&ab_channel=TeymurI.S.
 7. Maturant666

  Ракомет - општа дискусија

 8. Maturant666

  VELUX EHF Champions League (општа тема)

  Алборг :oleee:
 9. Maturant666

  Фан клуб - РК Вардар

  Затоа што нам ни е потребен десен бек а тој игра токму на таа позиција и во текстот пишува дека ќе потпише за клуб кој редовно игра во ЛШ (Вардар?), освен тоа тој не доаѓа од топ клуб па сигурно не би барал премногу пари.
 10. Maturant666

  Фан клуб - РК Вардар

  Potencijalno zasiluvanje za desen bek
На врв Bottom