Maturant666's latest activity

 • Maturant666
  Maturant666 одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Не правам ништо посебно, времето генерално го поминувам дома, работам од дома, не вежбам, не пијам никакви суплименти или лекови. Во...
 • Maturant666
  Maturant666 одговори на темата Дежурна Ординација! #2.
  Минатата година некаде во месец октомври имав болки во стомакот. Отидов во болница и ми направија ехо при што беше констатирано дека...
 • Maturant666
  Maturant666 реагираше на објавата на Spiegel во темата Левица - Политичка партија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ја не сфаќам зошто човек што сака да си ги заштити јазикот, историјата и идентитетот на својот народ се нарекува националист? :confused...
На врв Bottom