Последната активност на Martinmkd

 1. Martinmkd одговори на темата Возење велосипед.

  Јас малку поедноставна исхрана имам, ама можда и телото ми е такво. Пред возење ми е битно да јадам било што, зошто често страдам од...

  22 март 2017 во 17:01
 2. Martinmkd одговори на темата Возење велосипед.

  Јас морам да ти се извинам што ти се истурив во претходен пост, мислев дека си членот од друг муабет кој поставуваше слично прашање на...

  20 март 2017
 3. Martinmkd одговори на темата Возење велосипед.

  Бидејќи прашуваш за кочници, чинам ќе го користиш велосипедов за некаков си спуст. Друже, извини што ќе те разочарам, ама овој велосипед...

  20 март 2017