Recent Content by MARCELLO

 1. MARCELLO

  Хип хоп културата во Македонија

 2. MARCELLO

  Македонски апликации

  Македонски крстозбори. https://www.facebook.com/104785701674426/posts/104802921672704/ https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jovantra.mkkrstozbor
 3. MARCELLO

  Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

  Немаше толку смеење како тоа што го правеше со Део. Јас сакам да има и повеќе поозбилни разговори но некако на среде емисија заспав од што не ми беше до толку интересно. Се надевам нареден гостин ќе биде позабавно. Нина Јанева ја поштувам покажа добар глас. Ја испеа Налеј Налеј. Студиото...
 4. MARCELLO

  Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

  Вчера гледав и досадно беше. Од една страна мило ми е што немаше цела емисија хумор и да го слушаме смеењето на Тони но од друга страна хуморот како воопшто и да го немаше. Ми се допаднаа Александар и Ненад со анкетата. Дури на пола емисија и заспав од што беше досадно.
 5. MARCELLO

  Хип хоп културата во Македонија

 6. MARCELLO

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Епа сега вие да не сакате Sky sport, Sky movies, Bein Sport.. мало сутра Тешко дека таков квалитет тв канали ќе добиеме во понуда засега.
 7. MARCELLO

  Хип хоп културата во Македонија

 8. MARCELLO

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Сега имаме три бугарски тв канали на MaxTV oд кој две се музички Planeta Balkanika на кој пуштаат и музика од екс ју државите БНТ 4
 9. MARCELLO

  Skopje East Gate

  Ок јас не се разбирам многу во бизнис, економија и такви ствари ама би сакал покрај слични работи да има и доста поразлични ствари од Skopje City mall.
 10. MARCELLO

  Skopje East Gate

  Пример да отворат нешто нивно. Ако е маркет нека биде со нивно име.
 11. MARCELLO

  Skopje East Gate

  Нека има исти ама ете нека се понуди што е можно повеќе и нешто ново. Пример ако во City mall има DM oвде би очекувал да се отвори друга фирма дрогерија.
 12. MARCELLO

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Немам ништо против додавање Бугарски канал. Јас имам и потекло бугарско и не заради тоа туку ако може да има француски, руски, српски, албански зошто да нема и бугарски па и да се додадат грчки, турски, германски, италијанаки канали.
 13. MARCELLO

  Skopje East Gate

  Пак ќе пишам глупо би било исти фирми брендови да има и во City mall и тука. Добро е да има избор.
 14. MARCELLO

  Skopje East Gate

  Уште еден Cineplexx или нешто друго? Јас не сум ни бил во City mall Cineplexx но мило ми е што има во Скопје избор. Ете Белград имаат повеќе трговски центри. Криво ми е што нема да има саемски простор главниот град Скопје.
 15. MARCELLO

  Skopje East Gate

  Ќе има ли во ова маркет и кино?
На врв Bottom