Последната активност на MARCELLO

 1. MARCELLO одговори на темата Хипхоп културата надвор од нашите граници.

  Ja има некаде на нет книгата да се чита pdf ? Не ми се даваат пари да ја нарачувам а и ја нема во Македонија, сигурно ни во Србија.

  17 јуни 2019 во 01:42
 2. MARCELLO одговори на темата Дупер.

  Дупер си беа супер, тоа и им беше стилот такви лесни песни. Оваа последната највеќе им се издвојува и е доста посериозна. Не верувам...

  17 јуни 2019 во 01:31
 3. MARCELLO одговори на темата Сакам да знам!.

  Oва српсково ми се допадна гледам има и привезоци,беџови, фигурици, чаши, капи, мајци, дуксеви. Се што плус поврзува гејминг да можеш...

  17 јуни 2019 во 01:25
 4. MARCELLO одговори на темата Сакам да знам!.

  Не сум гејмер (или кој и да е соодветниот збор македонски а да не биде аглиски) но сакам гаџети и воопшто технологија па мислам дека...

  16 јуни 2019 во 23:37
 5. MARCELLO одговори на темата Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...).

  Да прашам и тука. Телевизор евтин Neo со Android 4.4 и на Play store нема Kodi, Apk Kodi не дава да се инсталира нешто вади некое...

  16 јуни 2019 во 22:36
 6. MARCELLO одговори на темата Сакам да знам!.

  Сетек и Нептун за бепа техника се некако подобри, можеби дека се од почетокот со таква продажба па и повеќе се познати по тоа. Во...

  16 јуни 2019 во 21:48
 7. MARCELLO одговори на темата MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми).

  Во Балкан пакетот ги има RTL хрватските верзии.

  16 јуни 2019 во 20:48
 8. На MARCELLO му/ѝ се допаѓа мислењето на bijons во темата Драга Кајгана (виртуелен дневник).

  Кајг, ми се фалат за рушење на терасите во Скопје (Дебар Маало) со асистенција на полицијата и градежен инспекторат, ...,, Богдановиќ...

  16 јуни 2019 во 19:45
 9. MARCELLO одговори на темата Сакам да знам!.

  Toa да дека Анхоч е подобар они се и повеќе за PC. Не ми беше тоа поентата туку прашав зошто се затворија наеднаш АМЦ.

  16 јуни 2019 во 19:22
 10. MARCELLO одговори на темата Сакам да знам!.

  Што се случи со AMЦ ? Мислам на оние продавнициве за технологија, Одеднаш гледам се затворија а имаа солидни добри работи. Знам кризo...

  16 јуни 2019 во 19:00
 11. MARCELLO одговори на темата Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...).

  Прати иако веќе ми пратија, па да видам кое е подобро. Оваа што ја имам знае да засецка некогаш на VLC.

  15 јуни 2019 во 11:05
 12. MARCELLO одговори на темата NeoTV IPTV (Neotel) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми).

  Дали Neotel ја има ставено Nova S ? Завчера видов на АААВМУ ја имаат регистрирано. Безвезе е што без разлика дали имаш телевизор со...

  15 јуни 2019 во 10:49
 13. MARCELLO одговори на темата Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...).

  Ќе ги замолам овие со IPTV LINKS CLICK HERE листите нека ги ставаат на некој проверен, посетуван веб сајт или ако е ова copy paste...

  15 јуни 2019 во 09:57
 14. MARCELLO одговори на темата Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...).

  Немам и јас барам некој да пушти линк.

  14 јуни 2019 во 22:07
 15. MARCELLO одговори на темата Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...).

  Ако имаш за VLC дај барем за денес.

  14 јуни 2019 во 21:46