Последната активност на maja-maja

 1. На maja-maja му/ѝ се допаѓа мислењето на Вокерка во темата Книги кои би ги препорачале.

  „Захариј и други раскази“ - Михаил Ренџов „Фрески и гротески“ - Венко Андоновски „Пасквелија“ - Живко Чинго

  16 јули 2019 во 10:04
 2. На maja-maja му/ѝ се допаѓа мислењето на Kris_GT во темата Книги кои би ги препорачале.

  Хузур - Мартина Млинаревиќ Многу емотивна книга што вреди секој да ја прочита. Очите полни солзи.

  14 јули 2019 во 19:47
 3. На maja-maja му/ѝ се допаѓа мислењето на Saladin во темата Книги кои би ги препорачале.

  Улиците што ги нема - Оливера Ќорвезироска. Нема утка. (no homo :D)

  14 јули 2019 во 19:45
 4. maja-maja одговори на темата Кадрава или права коса?.

  Koj shampon, regenerator I sredstva koristite za vitkana kosa za da se namali volumenot a da se potenciraat loknite?

  14 јули 2019 во 14:59
 5. На maja-maja му/ѝ се допаѓа мислењето на darel во темата Секс школо.

  Точно така За љубов нема граници Ама и за авантури ;)

  14 јули 2019 во 13:31
 6. maja-maja одговори на темата Книги кои би ги препорачале.

  Moze li da mi preporachate dobra zbirka raskazi od makedonski avtor?

  14 јули 2019 во 13:20
 7. maja-maja одговори на темата Секс школо.

  Vo 21 vek nekomu da mu e bitno dali e prv, tret ili deseti. Edno staro pravilo nitu edna zena ne umira so eden. Mladi ste ,ajde realno...

  14 јули 2019 во 13:16
 8. На maja-maja му/ѝ се допаѓа мислењето на grunff во темата Секс школо.

  [IMG]

  14 јули 2019 во 13:06