Recent Content by Mad_Coko

 1. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  nisto ne igrame vo vtoro
 2. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  пуштај го Соарес
 3. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  1.75m e visok, nema sansa vozdusen duel da osvoi isto i so glava e slab i ko da nema snaga.
 4. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  fali nekoj glavuc vo napad
 5. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  Гнабри, Мален шо гази за ПСВ исто го изгуибивме за кило смеки, Џев во Лион, барем да им ставаме бај-бек опција.
 6. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  Шо чекаат со договорот на Сака?
 7. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
 8. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  ај нека фаќаат патот сите од управата, за Сака уште нема нов договр додека на инвалидиве им даваат нови договори.
 9. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  брат не заебавај
 10. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  :pos:
 11. Mad_Coko

  Premier League - Season 2019/2020

  nema ni eden asalen strim, za voa li cekavme 200 godini
 12. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

 13. Mad_Coko

  Premier League - Season 2019/2020

  Еден вика дека пред да почне натпреварот со средството за дезинфекција ги заебале сензорите на стативите...
 14. Mad_Coko

  Фудбалски/трансфер дискусии

 15. Mad_Coko

  Фан Клуб: Арсенал

  Treba da kupime i minimum dva igraca so dobra tehnika i vizija.
На врв Bottom