Recent Content by LostParadise

 1. LostParadise

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Новиов вид е правен последни 20години, не по природен пат, туку по политички пат. Благодарение на власта , oни направија ваков неуништлив вид што може да е над сите во државава. Исто така никој не може да ги уништи, освен самите себе да се уништа, а еве на добар пат се..
 2. LostParadise

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Да играше пендаркот и казните уште на првото групно собирање во Гази Баба кога се собраа 50+ души да протестираат за другарите што им ги привеле немаше да дојде до ова. Ама не, градоначалникот се извини и им вети дека ќе им ги извади од полициска станица другарите само да седат мирни и да се...
 3. LostParadise

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Некој да не има најдено статистика па да сподели тука за овие 90 заболени од кои општиини се?
 4. LostParadise

  Џорџ Флојд

  Ова го ставив доколку некој не успеал да види моментално што се случува во Америка. Инаку се сложувам со твоето мислење.
 5. LostParadise

  Џорџ Флојд

 6. LostParadise

  Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

  Ова ти е да резервираш за да се сликаш
 7. LostParadise

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Ако се фамилија смеат 4 на една маса. Ако не се, 2 на една маса
 8. LostParadise

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Само кај нас ќе има три брана од вирусов, после ифтарите и отварањето на кафичите, на добар пат сме за втор бран. Уште избори да се случат и студентите да полагаат физички и пак карантин и рестрикции. Накај септември/октомври ќе го чекаме третиот бран со надеж дека ќе е последен... Тоа е тоа.
 9. LostParadise

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Повеќе се од 58 заболени ....
 10. LostParadise

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Момци, на колку време или после колку поминати километри менувате глицерин,антифриз и течност за сервото??
 11. LostParadise

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Имаш некако дим кога нагло ќе стиснеш пуна гас?
 12. LostParadise

  Counter Strike - Quarantine

  новиот pass?
 13. LostParadise

  Counter Strike - Quarantine

  2 на 2 играме моментално. Ајде влагајте
 14. LostParadise

  Фан Клуб: Барселона

  Ако го продадат или заменат А.Мело се откажувам од клубов во наредните неколку години. :)
 15. LostParadise

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Тргни 350евра за мал и голем сервис. Може да се каже дека тој плац има најмногу коли. Сум ги разгледувал има добри коли ама има и лоши со мани. Отвори очи испробај све што можеш. Ако знае некој нека пише дали се поштени или увезуваат удрени коли па ги поправаат и дали враќаат километража.
На врв Bottom