Recent Content by Kzwei

 1. K

  Еразмус+ водич, прашања и одговори

  1. На кој јазик се предава во секоја од земјите, дали на официјалниот јазик или на англиски или во зависност од секој факултет? 2. Имам 2 редовни и 4 изборни во 6 семестар дали кај професорите по предметите да се консултирам за тоа дали ке ми ги признаат по враќањето од таму? 3. Дали...
 2. K

  Воздухопловен Винг и ПВО на Република Македонија

  пилоти има не се секирај, пари нема
 3. K

  Машински Факултет

  Здраво .Сакам да се запишам на машински факултет годинава на Енергетика и Екологија , ама кикснав со матурата, оценките од средно ми се топ и имам 87.08 поени според калкулаторот на УКИМ. На матура полагав македонски математика и англиски а интерен економија, каде би можел да ги најдам ранг...
 4. K

  Здраво .Сакам да се запишам на машински факултет годинава на Енергетика и Екологија , ама...

  Здраво .Сакам да се запишам на машински факултет годинава на Енергетика и Екологија , ама кикснав со матурата оценките ми се топ и имам 87.08 поени според калкулаторот на УКИМ. На матура полагав македонски математика и англиски а интерен економија, каде би можел да ги најдам ранг листите на...
На врв Bottom