Recent Content by K!KI

 1. K!KI

  Fantasy Premier League 2020/21

  Може од поново да почнеме? :D
 2. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  И ова фудбалот каква курва е, претходниот натпревар 5 пати шутнаа и 5 гола дадоа. Сега милион шанси, Дарлоу се повампири, стативи, пречки и се за џабе, на крај ти вадат нерешено со првиот шут во гол.
 3. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  Офсајд е, милиметарски ама јебија, офсајд. Кога може тоа рука, може и ова офсајд.
 4. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

 5. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  А офсајдот при пеналот, тоа не се гледа?
 6. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  Во соблекувална не, ама има партал да ги прави судиите и новинарите.
 7. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  Нека иде и курац и Вар и се, па офсајд беше бе. Што кур е ова, ако се црно бели не значи дека се Јуве.
 8. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  Дури и коментаторот се пожали на тема сон и фантази. 1601215690 Па со такви стадиони, академии, фан база, средства да не немаат потенцијал за во Европа?
 9. K!KI

  Premier League - Season 2020/2021

  Најмизерни екипи се Њукасл и Вест Хем, одма би ги пратил во втора лига. Имаат потенцијал и можност да се борат за Европа, а они се влечат по терен. Дејвид Мојс и Стив Брус им се тренери во 2020, мислиш времето заостанало во 2005.
 10. K!KI

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Читам книги, истражувам :D Доволно е да пишеш Барса на Гугл и ќе видиш дека пред 90ти не била доминантната екипа.
 11. K!KI

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Од кај да знам, може немало други понуди, надвор од мое време е тоа. А дали Наполи е поатрактивна екипа од Барса чим заминал таму и останал пола кариера?
 12. K!KI

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Добро сега факт е дека ги мразам Барса и не бев објектквен за првото, ама си стои тоа дека пред 90ти не биле кој знае што. Им скратив малце историја.
 13. K!KI

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Кажав дека пред тоа време Барса не е голема екипа, а ти ми викаш да ги избришеме последните 30год. Никој не ти ги зима тие 30год, ама треба да прифатиш дека Барса пред тоа не е на рамниште на оваа Барса.
 14. K!KI

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Значи правам муабет до 90ти, а не со 90ти.
 15. K!KI

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Затоа кажав дека од Кројф пркнаа малце, пред тоа беа на тоа рамниште.
На врв Bottom