Recent Content by Insomniac

 1. Insomniac

  Киро Глигоров (1917-2012)

  И сега ќе се повлечи дресот со број 94? Ајде печатачи на сито печатете: 1. “Не ме оставајте сам“ 2. “Ние сме словени“... Заедно со ликот на Киро ама оној од пред атентатот. Ја тупите бадијала. Недостаток на машкост, родољубие или пак страв. НЕГАТИВЕЦ (ако воопшто сега и имаме позитивни личности)...
 2. Insomniac

  Републикански кандидати за претседател на САД

  Нас кој ни одговара?
 3. Insomniac

  Чудни македонски зборови

  Кизнај - ептен прилепски збор.
 4. Insomniac

  Позитивни и негативни личности од историјата

  Окупирале нешто веќе окупирано? Кој би им бил интересот да ја окупираат Македонија? Ти убо знајш кој окупирал и кој сеуште има окупирано а за германците дека не окупирале баш ти се изнасмеав. Арно напишав дека уште ве лажат комунистите ама ми го избришаа коментарот.
 5. Insomniac

  ЕК жали за пропаднатата геј парада во Белград

  Имаа шанса да ги попишат нели и нив им почна пописот. :) Ќе имаше сеир, штета.
 6. Insomniac

  Позитивни и негативни личности од историјата

  Не би тупел ама ај дефинирај ми го тоа словенско потекло. Шо зорт виделе нашите претци од германците?
 7. Insomniac

  Позитивни и негативни личности од историјата

  Дефинирај “Словени“
 8. Insomniac

  Позитивни и негативни личности од историјата

  Онака чисто информативно, шо зорт сте виделе од Хилтлер и Менгеле ако можи да знам? Да го пишевте Мелас или некој сличен на него е ОК ама Х и М? цццц
 9. Insomniac

  Омилени историски личности

  Ти бре се политичари и војсководци. Од љубовџииве никој не ви е омилен. Деца остајте политиката треба да се множиме оти бројот на штрумфовиве рапидно се зголемуваа.
 10. Insomniac

  Видете зошто бугарите немаат своја историја, па ја крадат нашата

  Колку повеќе им посветувате внимание толку подосадни се. Форумот треба да служи за нивно едуцирање но не и оставање коментари.
 11. Insomniac

  Грчки свештеник одбил да венча Македонка со Грк

  Незнам зошто викате и плукате по свештеникот, тој само придонесол една изгубена душа да се врати кој матицата.
 12. Insomniac

  Охриѓанец во екипажот на Колумбо!?

  Васко од Васил нагалено нели? ;)
 13. Insomniac

  Чудни македонски зборови

  Цокле е мало ѕидче
На врв Bottom