Трофеи освоени од gurba860

 1. 25
  Доделено: 21 јуни 2017

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 2. 7
  Доделено: 2 мај 2017

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 3. 15
  Доделено: 24 јуни 2015

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 4. 2
  Доделено: 14 октомври 2014

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 5. 1
  Доделено: 22 јуни 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.