Recent Content by GrouchoMarx

 1. GrouchoMarx

  pederi stop

  pederi stop
 2. GrouchoMarx

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Абе ми текна на една девојка шо праевме муабет овде и на емесен пред 10-ина години. Па ај да влезам да ја побарам под јузер ама ја нема. Ваљда бришела. iva.hinder нешо беше. Шо ли праи? Кае? Слуша ли уште Hinder? Се омужила?
 3. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  :( Одамна неам купено, убаво ќе ми дојдеа.
 4. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  Без уопште фејкање, ми фалат уште 19. Ноќеска отварам пет пакетчиња и ваљда сите ќе ми бидат дупликати, па ќе се мењам. Е сеа, прашањето ми е, имам 34 пакетчиња уште, со нив шо ќе се деси откако ќе го завршам албумот?
 5. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  А ја се чудев ко кретен како може некој да го собере албумот за 3 дена..
 6. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  Кај ги играте тие срањата за пакетчиња бе?
 7. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  На поштен начин стигнав до 51% башка уште 8 дупликати у swap. Така само ризикувате да ве банираат.
 8. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  Добро, како е можно да има луѓе што го собрале албумот у Hall of Fame?
 9. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  ЗНам. Затоа ставив повеќе тимови и по неколку играчи за секој дупликат. Селектирај рандом држави. Три највеќе мислам дека можеш да одбереш.
 10. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  Ставив 3 сликички за менување, уште ништо нема. Многу споро им работи серверот И зашто не ми даде 3 нови пакетчиња? Нели секој ден, по три ќе дава?
 11. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  За виртуелниот албум група Team ID: 1360 Password: paninimkd
 12. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Online Sticker Album

  28 пакетичиња имам и отворив 5. Башка секој ден по 3 ќе стигаат. Би требало до крајов на месецов да го соберам.
 13. GrouchoMarx

  FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

  78 два пати, 8, 226 и 623 ми се дупликати. Секој што е заинтересиран за мењање може да ме најде од понеделник до петок на плоштад кај крофните. Фала пуно.
 14. GrouchoMarx

  Work and travel USA

  Имало некоја агенција преку која можело да се оди во USA како спасувач или нешто слично, а да не мораш да си студент. Некој инфо околу ова?
 15. GrouchoMarx

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Жално ми е да ја коментирам споредбава :( ЕКВ - Пар година за нас.
На врв Bottom