Recent Content by Gazpapir

 1. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

 2. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  и ја би Алегри
 3. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Ај пошто се се знае како е, и да не се повторуваме, да кажам само дека Сократис е најголема превара од играч.
 4. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Лаказет и те како треба за вакви утакмици, физички. Нема кој да се тепа, да задржи,загради топка како него во тимов.
 5. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Кој да испадне за Мартинели да влезе? 1571687474 Не знам како Мартинели испаднa пред Лаказет дека треба да влегуе :D
 6. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Нека продолжи да игра вака ко што игра, ќе дојдат голови.
 7. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Машала
 8. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  ако имаме до толку среќа за нерешено. :D
 9. Gazpapir

  Film Club: (Dead Man's Shoes: 30.09 - 20.10)

  Хммм, дали е лесно? Флешбековите со децата ни укажуваа дека и не баш лесна. Му викаше дека не знае на што е способен и тогаш ги имаше флешбекоите со Ричард и децата негови, паааа доволно би било тоа.
 10. Gazpapir

  Film Club: (Dead Man's Shoes: 30.09 - 20.10)

  that, right there... Is the perfect ending.
 11. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Кога си ја разбираш и си јак, ова ќе си правиш
 12. Gazpapir

  Film Club: (Dead Man's Shoes: 30.09 - 20.10)

  И јас го имав истиот проблем, не можев со денови да се најавам.
 13. Gazpapir

  Film Club: (Dead Man's Shoes: 30.09 - 20.10)

  @Zlatikevichius рекордно најмала гледаност е ова?? Заврши стариот круг со мене, ама имаме нов член,иде после мене или во новиот круг последна ?
 14. Gazpapir

  Film Club: (Dead Man's Shoes: 30.09 - 20.10)

  Рецензијава ја пишувам после Џокер, тешко ми е да мислам на друг филм после таа дрога. Dead Man's Shoes e еден од тие филмови кај што ми се допаднале многу, ама не е за втор пат да се гледаат, плус тоа и што го гледав многу скоро и нема поента да се гледа по втор пат кога веќе знаеш се...
 15. Gazpapir

  Фан Клуб: Арсенал

  Доволно е Емери да ги гледа анализите на Adrian Clarke, оти он самиот не знае што анализира.
На врв Bottom