FORZA ACM's latest activity

 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Castiel во темата Serie A 2021/2022 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Играше и во Милан на таа позиција пред да дојде Пиоли. И очаен беше. Толку му е капацитетот на ќебапот. Една утакмица игра после на 10...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Beric Dondarrion во темата Попис 2021 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  повеќе од 30 мислам дека ќе биде, али не многу повеќе тоа бараа албанските партии, пред пописот 1632649109 ЗОШТО БОЈКОТИРАМ ПОПИС? -...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM одговори на темата Serie A 2021/2022.
  Се спасија, дури можеа и да победат, а требаше најмалце 5 комада да јадат.
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Castiel во темата Фан клуб: Милан со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Диаз златно дете. Немало да може да го смени Хакан. А човекот во 6 натпревари направи и покажа повеќе отколку Хакан за цел престој во Милан
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Ne_sum_ja во темата Попис 2021 со Хаха Хаха.
  Супер ги знам законите студирам право на ФОН. Се превртев преку стол, семка од праска ќе ме задавеше.
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Vanlok во темата Попис 2021 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не само починатите туку и идните Албанци исто имаат право на попис, и тоа неколку генерации унапред. Па вие после не верувајте кога ќе...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM одговори на темата Фан клуб: Милан.
  Доктори со купена диплома од тетовски универзитет и резултатот е тој...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Stefan-kobe во темата Serie A 2021/2022 со Хаха Хаха.
  Да, дилерот.
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на курајбер во темата Фан клуб: Милан со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  За пофалба е и Брахим за тоа со каква леснотија ги прави работите кои Хакан ги правеше со судни маки и од трет обид. Прием и...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM одговори на темата Попис 2021.
  Море ич нека не идат оти Шарко ги чека скриен од заседа, има парче да ги стори.
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Forza Milan!!! во темата Serie A 2021/2022 со Хаха Хаха.
  За два месеци е како нов играч. Според мене мислам дека тоа што го откупија и си обезбеди долг договор. Првата сезона позајмица, па...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Хефест во темата Serie A 2021/2022 со Хаха Хаха.
 • FORZA ACM
  FORZA ACM одговори на темата Serie A 2021/2022.
  Епа вистина штета е, шо убо ќе беше калулу да даеше гол.
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Trolejbus во темата Serie A 2021/2022 со Хаха Хаха.
  Кај задржуваат време, глуматаа и против дестекуван Милан не победија... Па земал Елмо се курчи нешто зашто Ребич му направил...
 • FORZA ACM
  FORZA ACM реагираше на објавата на Trolejbus во темата Serie A 2021/2022 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Значи у глобала Калабрија од прва постава и еден од Жиру и Ибра, за прв тим да извади Милан не е страшно ама за замени...
На врв Bottom