Recent Content by eff1c1ent

 1. eff1c1ent

  Garena Општо

  ke te castam b e:P
 2. eff1c1ent

  DotA генерална дискусија

  до сеа ми се нема десено на мене тоа симни ја играва одново инсталирај последниот пач и немаш гајле
 3. eff1c1ent

  Најјак херој - Modified

  воид фулл и трол фулл void > troll
 4. eff1c1ent

  Dota партии меѓу кајганџии!

  ќе изиграме после распустот една иначе во последно време не играм ама ја имам изиграно последната верзија
 5. eff1c1ent

  DotA моменти

  Mac))На тебе како ти е јузерот на гарена ?
 6. eff1c1ent

  Совети за почетници (и појаснување поими)

  се сложувам со Cecio
 7. eff1c1ent

  DotA Скриншот!

  абе поминат ми е лимитот неможам да видам ниту една слика ќе треба да чекам после 1 ви -- иначе Мац на тебе како ти е јузерот на џи арена ?
 8. eff1c1ent

  Garena Users

  јас шиткам акаунти за гарена со поголеми левели со шелс etc. пм ме .. кој сака :) --- надополнето --- btw акаунтот и на гарена ми е како овде eff1c1ent
 9. eff1c1ent

  Dota партии меѓу кајганџии!

  psyside имам со тебе играно во хлр 4 мислам дека беше ти беше луна соло мид а јас бев мирана соло мид игравме против и фб ти земав ама на крај пак вие со луцид победивте се сеќаваш ли тогаш никот ми беше efficient_ ps.ако сакаш да мавнеме некоја викендот .. --- надополнето --- psyside имам...
 10. eff1c1ent

  Battle.net или Garena ?

  Garena е поубаво
 11. eff1c1ent

  Garena Општо

  јас продавам шелс на гарена ..кој сака пм ме или овде или на гарена никот ми е ист и таму ..
На врв Bottom