Трофеи освоени од Dozhdot

  1. 5

    Зависник

    30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
  2. 7

    Среќна седмица!

    Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
  3. 2

    На некој му се допаѓате

    На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
  4. 1

    Прва порака

    Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom