Dardan-ia's latest activity

 • Dardan-ia
  Мојот став бил дека Косово не треба да вложува многу пари во војска, добро е да имаат одреден број војници, обучени од Нато и опремени...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата Попис 2021.
  Сака да докаже дека албанците се 13%, ама на попис повикува на бојкот, односно повикува да остане на сила пописот од 2002ра, со...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата Попис 2021.
  Види ја методологијата, ќе има група Резидентно население и група Нерезидентно население. Резидентно се сите тие што живеат во...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата Попис 2021.
  Колку невистини има во овој текст. Лага број 1: вели во Швајцарија има 37. 000 мак државјани. Вистина: Во Швајцарија има 65.000 жители...
 • Dardan-ia
  Еве како се трансформираат, од Срби во...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата Попис 2021.
  Испечатена верзија на изјаснување на попис треба да е строго забрането, исто како и сликање на одговорите. Доколку би се овозможело...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата Попис 2021.
  Посебни податоци за иселените, посебно за постојаните. Податоците за иселените нема да бидат целосни, ќе останат голем дел непопишани...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia реагираше на објавата на Inglourious Basterd во темата Попис 2021 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  A пасивно население?
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата ATP тенис - општа дискусија.
  Немој вака руски рулет да играш.
 • Dardan-ia
  Пациент бил, требало да го пуштаат дома бидејќи оздравел.
 • Dardan-ia
  Да биде трагедијата поголема, велат има загинати и членови од семејствата на заразените, им било дозволено да ги посетат и да се грижат...
 • Dardan-ia
  Страшна сцена вака пред спиење, тоа со врисоците во глава ми е, нека почиваат во мир починатите и брзо оздравување на повредените...
 • Dardan-ia
  Dardan-ia одговори на темата Попис 2021.
  Попис преку компјутер, голема можност за манипулација на одговорите. Дали попишаните можат на крај да проверат што е штиклирано од...
На врв Bottom