Recent Content by dacoo

 1. D

  МК aкорди по слух

  Брејк-За Нас акорди некој..??
 2. D

  Гитарски појачала

  Го гледав и овој Бугера и да ти кажам ми се допаѓа и многу луѓе го фалат...И за гитара ке размислам... Фала брат...:)
 3. D

  Гитарски појачала

  Здраво момци.. Досега свирев акустична гитара...сакам сега да се апгрејдирам да се префрлам на електрична. Гитара планирам Epiphone Les Paul Standard или ESP LTD EC-50 пошто неам голем буџет. Е сега сакам да ми предложите појачало за околу 200 евра. Гледав Line 6 ки ама многу дигитилизирани...
 4. D

  МК aкорди по слух

  акорди за Гиш-Моја Гитара ...???? --- надополнето: Jul 28, 2011 11:56 PM --- Акорди за Гиш-Моја Гитара
 5. D

  Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

  Металика најнормално...
На врв Bottom