Recent Content by Corvus

 1. Corvus

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Некогаш не е јасно каде почнува и завршува шизофренијата на некои членови.
 2. Corvus

  Film Club - трета среќа! (127. Enter the Void: 14.06-27.06.2021)

  Јас само до оценката скролнав. Злате не ти го читам она, на печурки да не го пишуваше?
 3. Corvus

  Film Club - трета среќа! (127. Enter the Void: 14.06-27.06.2021)

  После црвениот картон ќе престане да те тагнува :LOL:
 4. Corvus

  Фото натпревар #218 -Тема : Инсекти

  Ептен дека ме прашаа, инаку не би :ROFLMAO:
 5. Corvus

  Општи дискусии за ТВ серии

  СПООООООООООООООООООООООЈЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!
 6. Corvus

  Општи дискусии за ТВ серии

  ДАРК да ја гледаш без разлика на све друго Вајолет! Џизс, мора да ја појачам пропагандава за ДАРК
 7. Corvus

  Општи дискусии за ТВ серии

  ДАРК ја изгледа?
 8. Corvus

  Фото натпревар #218 -Тема : Инсекти

  Не се инсекти, арахниди се. Инсекти: 3 пара нозе, телото е сегментирано на 3 дела (глава, торакс и абдомен), вообичаено имаат 2 пара крилја, и еден пар антени. Арахниди: имаат четири пара нозе, телото е во два дела (цефалоторакс и абдомен), немаат крилја ни антени, имаат повеќе пара очи. Во...
 9. Corvus

  Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

  Ѕе! https://forum.kajgana.com/threads/%D0%95%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%80%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%80.78551/
 10. Corvus

  Фото натпревар #218 -Тема : Инсекти

  Не се ама Дарлинг пишала у воведот дека смее стоногалки што се исто Артроподи како и пајаците, па ако смее стоногалки зошто не и пајаци
 11. Corvus

  ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

  Ти никогаш не требаше ни да почнеш.
 12. Corvus

  Film Club - трета среќа! (127. Enter the Void: 14.06-27.06.2021)

  Ах бе Вотович :( Првиот пат за тебе го глеав филмов. Сега пак за тебе.. Уште колку пати мојата љубов и наклонетост кон тебе ќе биде казнета со 2 саати глеање Ентер д Воид :place:
 13. Corvus

  Денов звучи како...

 14. Corvus

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Да го повториме предлогот на само 1 час пред историскиот настан: Бан за сите што во периодот од 18:00 до 20:00 ќе дискутираат на било која друга тема што не е првиот настап на македонската репрезентација на ЕП @Acid океј? Океј. LETS FUCKING GOOOOOOO :oeoeoe:
На врв Bottom